Şimdi Ara

Asus K555LB-XO108D reboot and select proper boot device

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kardeşim bu laptobu kullanıyor laptobu kapatırken güncelleştirme gelmiş (üniversitelilere ücretsiz olan windows 10 yüklü) "güncelleştir ve kapat" seçeneği
    ekranın en üstüne uyku yazısı vardı birde "güncelleştir ve bişey daha varmış hatırlamıyor" neyse laptobu aldım elime açcam laptop güncelleniyor filan diyor bekledim güncellendi laptop normal açılıyor şifre girdim masaüstüne gelmeden "bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" diye hata geldi bir süre bekledim yeniden başladı kendiliğinden sonra aşağıda resmini verdiğini hata çıktı karşıma internette baktım net birşey bulamadım laptobun içine baktım harddisk sağlam gibi görünüyor

Asus K555LB-XO108D reboot and select proper boot device

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C358AF98 -- 25 Haziran 2016; 15:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar laptobun güç düğmesine 2defa basınca 1 kereliğine açıldı ama şu hayatı verdi Asus K555LB-XO108D reboot and select proper boot device
    Sonra yüzde 100 olmasını bekledim açıldı bilgisayar kapattım takrar açtım aynı hata devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C358AF98 -- 25 Haziran 2016; 19:01:11 >
  • Up

• Windows boot dosyası uçmuş yeni bir kurulum yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    no boot device available
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.