Şimdi Ara

Asus k555 ub donma sorunu ve sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 1 hafta önce vatanbilgisayar dan k555ub xo067t modelini satın aldım. Bilgisayarı açtım ufak tefek güncelleştirmeleri yaptı. Masaüstü geldikten sonra daha chrome kurmadan dondu bilgisayar. Güç tuşundan restart attım. Daha sonra bir kaç sefer hatta her açılış sonrasında bazen yarım saat sonra bazen 3 saat sonra yine dondu.

    Sonra güncelleme mi gerekiyor diye baktım evet gerekiyormuş. Ancak bu güncelleme bir türlü yüklenmedi. Dün gece başlattım, sabah %76 da kalmıştı. Yine restart attım eski sürüme dönülüyor dedi ve döndü. Sonra aynı güncellemeyi tekrar denedim bu seferde %51 de kaldı.

    Şimdi komple kurtarma yaptım. Bayaa uzun sürdü ama bitti. Ancak açılışta tarih saat ve ülke ayarlarından sonra kritik güncellemeler alınıyor diyor ekranda, bilgisayarınızı kapatmayın diyor. Ancak 2,5 saattir aynı ekran var. İşin kötü tarafı acaba bilgisayar yine dondumu yoksa bu süre normalmi bilmiyorum.

    Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim. Bilgisayarın bulunduğu yerde wifi var ve ayarlarınıda bu ekran gelmeden önce yapmıştım.

    En kötü ihtimalle artık cayma hakkımı kullanıp bilgisayarı iade etmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.