Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i7 2gb gt540 modeliyle i5 1gb gt540 modeli arasında kayda değer bir dark varmı. 300-400 lira fark verilirmi?
  • BF3 veya source motorlu oyunlar oynayan arkadaşlar ısı değerleriniz nasıl acaba? Bende 90-100 dereceyi görüyor cpu sıcaklıkları. Gpu sıcaklıkları ise 85'e dayanıyor.
  • arkadaşlar prize taktığımda çatır çutur ses yapıyordu.. bir de baktım ki fişin uç kısmı erimiş gibi görünüyor deforme olmuş biraz.. evdeki prizden kaynaklı değil diye düşünüyorum okulda vs.. de yapıyor.. bendekinde mi bir sorun var acaba sizde de öyle mi ? arkadaşlarımın laptoplarında böyle bir sorun yok çünkü..

yarın mecbur şöyle bir şey alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 28 Şubat 2012; 1:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

BF3 veya source motorlu oyunlar oynayan arkadaşlar ısı değerleriniz nasıl acaba? Bende 90-100 dereceyi görüyor cpu sıcaklıkları. Gpu sıcaklıkları ise 85'e dayanıyor.

aynı hocam değerler benmki en fazla 97 ye çıkıyor altında soğutucu var. fanı çalışsa 95 felan olur. normal değerler normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

BF3 veya source motorlu oyunlar oynayan arkadaşlar ısı değerleriniz nasıl acaba? Bende 90-100 dereceyi görüyor cpu sıcaklıkları. Gpu sıcaklıkları ise 85'e dayanıyor.

aynı hocam değerler benmki en fazla 97 ye çıkıyor altında soğutucu var. fanı çalışsa 95 felan olur. normal değerler normal.

Ben çözüm buldum o probleme. Öncelikle komple kasayı açtım temizledim şuradan görebilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58151749

Dünde CoolerMaster Notepal U2 sipariş ettim. Fan yerleri değiştirilebilir olması avantaj. Heatsink siparişimde oldu laptopun dandik bakır bloğuna takacağım

• garantisi gidecek tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 29 Şubat 2012; 4:23:37 >
  • Gitti bilem :D Fakat çokta umrumda değil açıkçası. Adamlara 1 gün boyunca sabahtan akşama en az 30 kez arama yaptım bir allahın kulu da telefonu açmadı. Sonra sinirlendim ve açtım kendim temizledim. Garanti bandı tek bir yerde var. Oda işlemcinin soğutucu bloğunu açarken vidanın üstünde çük kadar bir warranty kağıdı. Ondan bulursam yapıştırcam üstüne vidaları asetatlı kalemle felan boyadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 29 Şubat 2012; 4:28:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Ben çözüm buldum o probleme. Öncelikle komple kasayı açtım temizledim şuradan görebilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58151749

Dünde CoolerMaster Notepal U2 sipariş ettim. Fan yerleri değiştirilebilir olması avantaj. Heatsink siparişimde oldu laptopun dandik bakır bloğuna takacağım

hocam helal olsun vallaha. benim derdim yok ısınmasından dolayı. isterse 150 olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darch

quote:

Orijinalden alıntı: gence0088

çok teşekkür ederim cevaplarınız için. döylediklerinizi uyguladım ama sonuç yine aynı. çok nadiren düzeliyor gibi çok güzel buluyor sinyali sonra yine eski haline dönüyor. dün arkadaşın evinde burnunun dibindeki modemi 3-4 dişle gördü çıldırdım. modemle arasında 3 metre mesafe var hesap edin onda bile full göstermedi... servis yolu mu görünüyor dersiniz? başka en ufak bile şikayetim de yok bunun için servise göndermek de istemiyorum var mıdır bi çözümü

Bölgenizde çok fazla kablosuz ağ varsa Windows sağ altta ortalama sinyal seviyesini gösterir. Yani o anda kartın gördüğü bağlantıların bir ortalamasını alırsınız. Wireless kartı N teknolojisinide desteklediği için maksimum hız olarak 150 mbit'i örnek alır ve 54mbit ile full çeken bir bağlantı bile 2-3 diş olarak görülmesine sebep olabilir. Bağlantıda sıkıntı olmadığı sürece sinyal seviyesine takılmayın. Bağlantıda sıkıntı oluyorsa eğer kullandığınız Wireless kanalını değiştirin. 1-6-11 önerilenlerdir. Çok sıkıntı olduğunda 3-7-13'den birini deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Buunduğum bölgede 2-3 tane sinyal buluyordu önceden şimdi hiç bulamıyor
    kullandığım modemi bazen bir diş buluyor bulsa da bağlanamıyor . Frekansı nasıl değiştirebilirim?

• http://www.sadecenotebook.com/main/asus_k53svsx581d_core_i52430_24_ghz_4_gb_500_gb_1_gb_vga_156_freedos-pmu2437.html bir arkadaşa bunu tavsiye ettim bizimkinin üst modeli nasıl bir fikriiniz varmı?
  • Asus web sitesinden laptopunuzu kayıt ettirdiyseniz bir anket isteği geliyor, anketi bi güzel doldurdum en sonununda da dahili hoparlörün ses kalitesi (cızırtı) sorununu çaktım... akıllarını başlarına alsınlar...
  • benim 2 gundur bi problemim var arkadaslar, Windos gezgini kapama hatası alıyorum, C: D: veya usbden bagladıgım harıcılerde
    neden boyle oluyor sızce?

asus update toolu sıldım dıye olabılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilopinto

Asus web sitesinden laptopunuzu kayıt ettirdiyseniz bir anket isteği geliyor, anketi bi güzel doldurdum en sonununda da dahili hoparlörün ses kalitesi (cızırtı) sorununu çaktım... akıllarını başlarına alsınlar...

kayıt ettirirken seri numarsını istiyorya benimkinde "O" içinde çapraz çizgi olan bir harf var o ne ya anlamadım? O,0,Q falan denedim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themurt

benim 2 gundur bi problemim var arkadaslar, Windos gezgini kapama hatası alıyorum, C: D: veya usbden bagladıgım harıcılerde
    neden boyle oluyor sızce?

asus update toolu sıldım dıye olabılır mı?

quote:

İnternet Explorer'ı aç.Araçlar - eklentileri yönet - eklentileri etkinleştir veya devre dışı bırak'a gel.Orada xsocrohcvetqrqmdy.dll var.Bunu devre dışı bırak.Sonra yine olucak üzüleceksin ama PC'yi yeniden başlat.Düzeliyor.
  • O isimde bi eklenti bulamadim, problem chromedan kaynakli sanirim, cunku chrome acilmiyor ve silinmiyor, garip biseyler oldu makineye, bugun actigimda fn tuslarida calismaz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

arkadaşlar prize taktığımda çatır çutur ses yapıyordu.. bir de baktım ki fişin uç kısmı erimiş gibi görünüyor deforme olmuş biraz.. evdeki prizden kaynaklı değil diye düşünüyorum okulda vs.. de yapıyor.. bendekinde mi bir sorun var acaba sizde de öyle mi ? arkadaşlarımın laptoplarında böyle bir sorun yok çünkü..

yarın mecbur şöyle bir şey alacağım..

Benimki de çatır çutur çalışıyor Ama bir sorun çıkmadı şu ana kadar. Dediğiniz prizden var aslında, önce prizin düğmesini kapatıp sonra takmak lazım sanırım o zaman etkilenmez.

• Arkadaşlar telefonumu bilgisayarıma bluetooth ile bağlayamıyorum. Tüm sürücüleri yüklüyor ancak bluetooth çevre aygıtını yükleyemiyor. Baya bir araştırdım çok uğraştım sorun bilgisayardan kaynaklanıyormuş sanırım ama bir çözüme varamadım. Aygıtlarımdan sorun gider diyorum Tbluetooth sürücüsü eksik yüklensin mi diyor evet diyorum bu defa da sürücü bulunamadı diyor, bir türlü çözemedim sorunu. Bilgisayar telefonu görüyor aslında telefonu hoparlör olarak bilgisayara bağlayabiliyorum falan ancak telefondan bigisayara dosya göndermeye çalıştığımda bir türlü gönderemiyorum. Aynı problemle karşılaşanlar veya bir çözüm yolu bilenler var mı aramızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 13 Nisan 2012; 17:44:09 >
  • Bu bilgisayarın POWER IŞIĞI ÇOK FAZLA, Bunu kapatmanın yolu yok mu? İnsanın gözünü alıyor bembeyaz flaş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Arkadaşlar telefonumu bilgisayarıma bluetooth ile bağlayamıyorum. Tüm sürücüleri yüklüyor ancak bluetooth çevre aygıtını yükleyemiyor. Baya bir araştırdım çok uğraştım sorun bilgisayardan kaynaklanıyormuş sanırım ama bir çözüme varamadım. Aygıtlarımdan sorun gider diyorum Tbluetooth sürücüsü eksik yüklensin mi diyor evet diyorum bu defa da sürücü bulunamadı diyor, bir türlü çözemedim sorunu. Bilgisayar telefonu görüyor aslında telefonu hoparlör olarak bilgisayara bağlayabiliyorum falan ancak telefondan bigisayara dosya göndermeye çalıştığımda bir türlü gönderemiyorum. Aynı problemle karşılaşanlar veya bir çözüm yolu bilenler var mı aramızda?

bilgisayarın bluetooth görünürlüğü default olarak kapalıdır,
    bende de biligisayar telefonu görüyor, telefon bilgisayarı görmüyordu,
    şu şekilde düzelltim:

Masaüstünde görev çubuğunda (sağ altta) wireless console 3 simgesine tıkla
    ordan bluetooth simgesini aktif hale getir
    sonra yine aynı yerde çıkana bluetooth simgesine sağ tıklayıp ayarları aç ı tıkla
    çıkan yerde
    bluetooth aygıtlarının bu bilgisayarı bulmasına izin ver i tıkla
    tamam de çık.

sonrası bildiğin dosya transfer işlemi.

• Merhaba,

Laptobum 11 aylık, mikrofon ve kulaklık girişlerine bağlantı yaptığımda makine algılamıyor, kulaklık ve mikrofonu kullanamıyorum, benzer problemi yaşayan var mı ? kronik midir ?

İyi Günler...
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.