Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F1661

asus un sitesinde k53sv için download bölümünde niye USB3.0 driver ı var ?
    bir de yeni çıkan BIOS 320 yi ( 2011.12.02 tarihinde yayınlanmış ) deneyen var mı, bir işe yarıyor mu ?

usb 3.0 driver ı yanlış koymuşlar sanırım ona takılma.

bios işe yarıyor update yaptım yeniden başlattığımda ekran kartım gtx480m olmuştu

bios gözle görülen bir değişiklik yapmaz zaten, ama yararlı olmasa uğraşıp çıkartmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

quote:

bir de yeni çıkan BIOS 320 yi ( 2011.12.02 tarihinde yayınlanmış ) deneyen var mı, bir işe yarıyor mu ?

bios işe yarıyor update yaptım yeniden başlattığımda ekran kartım gtx480m olmuştu

bios gözle görülen bir değişiklik yapmaz zaten, ama yararlı olmasa uğraşıp çıkartmazlar.

işe yaramasından kastım :

neredeyse herkeste görülen ses ve hdd deki sorunlara çözüm getirip getirmemesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1661 -- 4 Aralık 2011; 23:00:05 >

• quote:

quote:

quote:

işe yaramasından kastım :

neredeyse herkeste görülen ses ve hdd deki sorunlara çözüm getirip getirmemesi ?

sözlerimi geri alıyorum hocam bu sefer harbiden değişiklik yapmış sanırım.

hiç aklıma gelmemişti gerçekten de hdd den gelen sesi duymuyorum bayadır özellikle yaklaştırıp dinledim falan kulağımı.

• Merhaba arkadaşlar NFS The Run oyunu için grafik ayarlarının capsini ve oyundaki akıcılık açısından kısa bir video paylaşıcam.

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv

http://youtu.be/xYZpwrir-Ak

Videoyu kendim çektim. kısa fakat oynanış ve akıcılık açısından fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır. videodaki süre boyunca fps değeri 30 dur.

grafik ayalarında shadow, terrain vs gibi ayarları da high yaparsanız fps de aşırı bir düşüş yaşanmıyor. mediumda iken sabit 30 ise hepsini high yapınca 25-30 arası oynuyorsunuz.

Nfs'nin oyunlarını pek sevmem fakat bu oyun hoşuma gitti denemenizi tavsiye ederim.

edit: oyunda bilerek arabalara çarptmı yanlış anlaşılmasın cam parçalarını falan göstermek için:P yoksa iyi şoförümdür

edit: arkadaşlar video linkini değiştirdim 720p olarak yükledim youtube a sağ alttan seçerek izleyebilirsiniz. oyundaki görüntünün aynısı olması açısından iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 6 Aralık 2011; 23:40:37 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar NFS The Run oyunu için grafik ayarlarının capsini ve oyundaki akıcılık açısından kısa bir video paylaşıcam.

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv

http://youtu.be/MFF0ngfEJkE

Videoyu kendim çektim. kısa fakat oynanış ve akıcılık açısından fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır. videodaki süre boyunca fps değeri 30 dur.

grafik ayalarında shadow, terrain vs gibi ayarları da high yaparsanız fps de aşırı bir düşüş yaşanmıyor. mediumda iken sabit 30 ise hepsini high yapınca 25-30 arası oynuyorsunuz.

Nfs'nin oyunlarını pek sevmem fakat bu oyun hoşuma gitti denemenizi tavsiye ederim.

edit: oyunda bilerek arabalara çarptmı yanlış anlaşılmasın cam parçalarını falan göstermek için:P yoksa iyi şoförümdür

edit: arkadaşlar video linkini değiştirdim 1080p olarak yükledim youtube a sağ alttan seçerek izleyebilirsiniz. oyundaki görüntünün aynısı olması açısından iyi oldu.

gerçekten çok başarılı bir notebook bence. bende aynı bu ayarlarda oynuyorum ThrottleStop ı açmadan bazen takılmalar oluyor ama açınca akıcılığını hiç kaybetmiyor.
    bilgilendirmen çok hoş bir davranış. umarım birilerinin dikkatini çeker.

• @imdat çekici

aynen öyle ya hala inanamıyorum bu laptopu 1200 e aldıgıma:) bu arada oyunu çok sevdim ben bi underground havası var hiç kasıntı değil oynanabilirlik süper. ayrıca hikayeyide güzel düşünmüşler. baş karakterlerde iyi daha ne olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Beyler bir sey soracagım
    bu mesela arka planda torrent download yapıyor dıyelım programın ustume mouse ımlecını getırınce önizleme seklınde tam ekran cıkıyordu
    imleci cekınce normal hangı ekrandaysak ona gelıyordu
    bu nasıl oluyordu acaba ?

Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de.
    solda çıkan menüde gelişmiş sistem ayarları yazıyor. ona bas
    gelişmiş sekmesinden performansa bas.
    aero peek i etkinleştir.
    Saygılar

yok desem

masaüstünde sağ tıkla kişiselleştir de "aero" temalarından bir tanesini seç.

sonra diğer arkadaşın dediği yerde aero açılacaktır.

hocam maalesef oda cıkmadı
    w7 tema yuklemek ıstedım
    desteklemıyor dıyor
    home basıc w7 bu yuzden mı acaba

• @hakan.turan

evet hocam o yüzden keşke baştan söyleseydin:) home basic aero tema destekemiyor program kullanarak yapabilirsiniz ama orjinali gibi olur mu bilmem.

acilen ultimate kurmaya çalışın bence:)
  • quote:

@hakan.turan

evet hocam o yüzden keşke baştan söyleseydin:) home basic aero tema destekemiyor program kullanarak yapabilirsiniz ama orjinali gibi olur mu bilmem.

tesekkur ederım. o kadar para verdık home basic vermişler ayıptır :)
    ya bırde oyun acarken ekran gidip gidip geliyor sora oyunun baslama menusune gelıyor
    ama oyunda falan kasma vs hıc bı sorun yok neden böyle yapıyor ?
    görüntüyü mü ayarlıyor ?
    mesela pesi acıyorum olmuyor öyle bir sey

nfs
    call of
    bf3
    mafia 2
    gotfather2 de yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 6 Aralık 2011; 14:33:38 >
  • quote:

quote:

@hakan.turan

tesekkur ederım. o kadar para verdık home basic vermişler ayıptır :)
    ya bırde oyun acarken ekran gidip gidip geliyor sora oyunun baslama menusune gelıyor
    ama oyunda falan kasma vs hıc bı sorun yok neden böyle yapıyor ?
    görüntüyü mü ayarlıyor ?
    mesela pesi acıyorum olmuyor öyle bir sey

nfs
    call of
    bf3
    mafia 2
    gotfather2 de yapıyor

nfs (bazen) ve bf3 te oluyordu bf3 update geldi düzeldi. diğer oyunları bilmiyorum. kafaya takılacak birşey değil oyundan kaynaklanıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 6 Aralık 2011; 14:45:58 >

• tesekkurler.
  • arkadalsr yenı bır konu acsak sorunlar paylasımlar dıye devam etsek nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

arkadalsr yenı bır konu acsak sorunlar paylasımlar dıye devam etsek nasıl olur

Arkadaşlar en çok sorulan sorular için bir başlık açtım ve o başlıkta paylaşımlarada devam edeceğim. Çünkü bu konudaki sayfalar gittikçe çoğalıyor ve yeni girenler okumaya üşendikleri için aynı soruları soruyorlar.

Laptop ile ilgili soru sormadan önce şu başlığa bakmanızı istiyorum eğer sorununuz orda da yoksa başlığa yazarsanız yardımcı olabiliriz.

Kısacası artık yeni bir başlığa geçelim diyorum ben isteyenler ordan devam edebilirler.

Yeni başlık: http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• arkadaslar merhaba. sizlere sorun olcktı bnde bgn asus ailesine katıldım ve freedos gelen notebook a win7 yükledm. yuklerken sağ taraftan ses gelmiyordu diye hatırlıyorum fakat şimdi ara ara cızırtı gibi ses geliyor neden acaba? tekrar mı wndows kurmam gerek. yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet2323 -- 7 Aralık 2011; 5:00:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet2323

arkadaslar merhaba. sizlere sorun olcktı bnde bgn asus ailesine katıldım ve freedos gelen notebook a win7 yükledm. yuklerken sağ taraftan ses gelmiyordu diye hatırlıyorum fakat şimdi ara ara cızırtı gibi ses geliyor neden acaba? tekrar mı wndows kurmam gerek. yardımlarınızı bekliyorum

Ses tam olarak nereden geliyor? Hoparlörden mi, dvd sürücüden mi, kasanın içinden mi, HDD den mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idi_amin -- 7 Aralık 2011; 16:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idi_amin

quote:

arkadaslar merhaba. sizlere sorun olcktı bnde bgn asus ailesine katıldım ve freedos gelen notebook a win7 yükledm. yuklerken sağ taraftan ses gelmiyordu diye hatırlıyorum fakat şimdi ara ara cızırtı gibi ses geliyor neden acaba? tekrar mı wndows kurmam gerek. yardımlarınızı bekliyorum

Ses tam olarak nereden geliyor? Hoparlörden mi, dvd sürücüden mi, kasanın içinden mi, HDD den mi?

Hdd den geliyor sanirim ses geldiginde isigi yaniyor. sanki cd yazarmissin gibi ama cizirti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hdd den geliyor sanirim ses geldiginde isigi yaniyor. sanki cd yazarmissin gibi ama cizirti

hdd den gelen ses bir çok kişinin dile getirdiği bir durum. Bende böyle bir ses olmadı ancak bios güncellemelerini yaptıklarında sesin kesildiğini söyleyenler olmuştu. Bios 3.20 güncellemesini yapmanı öneririm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hdd den gelen ses bir çok kişinin dile getirdiği bir durum. Bende böyle bir ses olmadı ancak bios güncellemelerini yaptıklarında sesin kesildiğini söyleyenler olmuştu. Bios 3.20 güncellemesini yapmanı öneririm.

bios guncellemesi yaptim ama kesilmedi ses belki azalmistir ama dikkat etmedim sonucta yeni aldim notebook u. bazi yorumlar vardi yeni acildiginda, soguk iken ses yapabilir diye ama 2-3saat kullanimdan sonrada yapiyor. insallah baska bir cozum yolu bulunur yada vardi

• Arkadaşlar bende SX061V var, format cdsi verilmedi alırken nasıl format atıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErtanGrkn -- 13 Aralık 2011; 20:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtanGrkn

Arkadaşlar bende SX061V var, format cdsi verilmedi alırken nasıl format atıcam?

1-) İnternetten 70-80 liraya Home Premium anahtarı satın alabilirsin.
    2-) Öğrenci isen okulun verdiği e-mail ile Microsoft'a ulaşırsan ciddi miktarlarda indirimlerle alabilirsin.
    3-) Benim durumumdakiler gibi daha önceden lisanslı Windows'un var ise onu kullan. (Eski dizüstünün anakart yanınca özellikle Free-Dos aldım mesala)
    4-) Linux kullan.
    5-) Biliyorsun...

Darch arkadaşımızın konu içindeki mesajını kopyaladım.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.