Şimdi Ara

Asus k52j Driver bulamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gün kadıköyden asus k52j dizüstü pc aldım. Alma sebebim ucuz oması ve asus olması. İçinde başkalarının bilgileri var diye sildim ve format attım ama keşke atmasaymışım. asus k52j driver yazınca hiç bir yerde bulamadım asus'un kendi sitesinde de bulamadım anlamadım ki tedavülden yada birşeyden dolayımı kalktı acaba. Bulmama yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.

• Yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden aldınız acaba bide sitede otomatik tanıma özelliği var onu denedinizmi
  • kardeş kasa altındaki asus etiketinde model kısmında k52j nin yanında başka harfi yokmu c gibi mesela
  • merhaba ; driverlar bu linkte ; k52 drivers

linki açınca drivers tools seçeneğini aktif edin ve oradan işletim sisteminizi seçip , driverleri indirin ; modelin J yada B olması farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 21 Şubat 2014; 12:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

merhaba ; driverlar bu linkte ; k52 drivers

linki açınca drivers tools seçeneğini aktif edin ve oradan işletim sisteminizi seçip , driverleri indirin ; modelin J yada B olması farketmez.

Merhaba teşekkürler ama ekran kartı ile ilgili bir sürücü bulamıyorum. Vistai çin çıkan bir sürücü var onu yüklediğimde ekran kartını tanıyor ama windows 7 olanı yükleyince pc siyah ekranda kalıyor sizce ne yapabilirim.

Ekran kartı Ati mobility radeon hd 5470 1 gb teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tecniker_1986

kardeş kasa altındaki asus etiketinde model kısmında k52j nin yanında başka harfi yokmu c gibi mesela

Siz diyince farkettim K52Jr Yazıyor sistem 64 bit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba o zaman bu linkteki driverları yükleyeceksiniz sizin ki B modeli imiş C modelinde nvidia yada intel grafik sürücüleri var. B drivers
  • quote:

merhaba o zaman bu linkteki driverları yükleyeceksiniz sizin ki B modeli imiş C modelinde nvidia yada intel grafik sürücüleri var. B drivers

Teşekkürler hepsini kurup yükledim oldu
  • rica ederim bende oyun günlüğü kısmındaki oyun incelemeleriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

rica ederim bende oyun günlüğü kısmındaki oyun incelemeleriniz için teşekkür ederim.

Teşekkürler Pc bozulduğu için vita ve parçaları satıp pc almak zorunda kaldım videoların devamını ps4 üzerinden devam edeceğim.
  • aygıt yöneticisinden bulunamayan driverı açın donanım bölümünden donanım ayrıntılarına gelin orada bir kaç satır kodlar çıkar onlar çipset detaylarıdır. bi tanesini kopyalaıp gooleda artın driver identify diye bi site var oradan indirebilirsiniz kullanıcı isticektir asd@htomail.com kullanın giriyo free seçeneğini tıklayn ve indşrin genel olark böyle çözebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.