Merhaba 5 ay önce aldığım Asus K52J Laptobumda Oyun oynarken prototype, call of duty modern warfare 2 Tranformers war for cybtron oyunlarında Oyunda yön tuşlarını kullnırken oyundaki adam kitleniyor yön tuşlarını kullanmıyorum takılı kalıyor adam mouse la etrafa bakabiliyor ancak donuyor Oyunu tekrar başlatıyorum bi süre yön tuşarını W,A,S,D kullanbiliyorum sonra tekrar donuyor. Donunca tuşlara bastığımda laptobun içinden dık dık dık diye uyarı seis veriyor sanırım klvayeyle ilgili bi şey tuştlara abstığımd aatife diyor yada bi kısayolu devreye sokuyorum anlmadım sorunu FN tuşu vs İnsert te bastım bi forumda öle yazmışlar sorunu çözemedım yarıdmcı olursanız sevinirim?
Ard arda basılan tuşlar oyunun sollanmasına ve yapışkan tuşların devreye girmesine sebep olabiliyor
Yapışkan Tuşların İptali Hakkında Kısaca Bilgi Özeti ;
Yapışkan Tuşlar seçeneklerini değiştirmek için Yapışkan Tuşlar, aynı anda iki veya daha fazla tuşa basma güçlüğü çekenler için tasarlanmıştır Bir kısayol için CTRL+P gibi bir tuş bileşimi gerekiyorsa, Yapışkan Tuşlar özelliği bir değiştirici tuşa (CTRL, ALT veya ÜSTKARAKTER) veya Windows logo tuşuna () bastığınızda, başka bir tuşa basılıncaya kadar etkin kalmasını sağlar
Erişilebilirlik Seçenekleri'ni açın Klavye sekmesindeki Yapışkan Tuşlar bölümünde Ayarlar'ı tıklatın Aşağıdakilerden birini yapın: ÜSTKARAKTER tuşuna beş defa basarak Yapışkan Tuşlar'ı açmanızı veya kapatmanızı sağlayan kısayolu kullanmak için Kısayol kullan onay kutusunu işaretleyin Değiştirici bir tuşa (CTRL, ALT veya ÜSTKARAKTER) veya Windows logo tuşuna () arka arkaya iki kere basıldığında, aynı tuşa yeniden basılıncaya kadar bu tuşun etkin kalacağını belirtmek için Seçenekler'in altından Kilitlemek için değiştirici tuşa iki kere basın'ı seçin Değiştirici bir tuş (CTRL, ALT veya ÜSTKARAKTER) veya Windows logo tuşu () ile başka bir tuşa aynı anda basıldığında Yapışkan Tuşlar'ı kapatmak için, Seçenekler'in altından İki tuşa aynı anda basıldığında Yapışkan Tuşlar'ı kapat'ı seçin Değiştirici bir tuşa (CTRL, ALT veya ÜSTKARAKTER) veya Windows logo tuşuna () basıldığını göstermek üzere bir sesli uyarı verilmesi için Uyarı'nın altından Değiştirici tuşa basıldığında sesli uyarı ver'i seçin Yapışkan Tuşlar açıldığında, görev çubuğunda Yapışkan Tuşları için bir simge görüntülemek üzere Uyarı bölümünde Yapışkan Tuşlar'ın durumunu ekranda göster onay kutusunu işaretleyin
Not: Erişilebilirlik Seçenekleri'ni açmak için Başlat'ı tıklatın, Ayarlar'ı seçin, Denetim Masası'nı tıklatın, sonra da Erişilebilirlik Seçenekleri'ni çift tıklatın