< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmazufuk -- 16 Kasım 2022; 16:19:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LAPTOPA UYGUN İŞLEMCİ BULAMIYORUM YARDIM!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
En uygun işlemci i5-3230m görünüyor...
amd-intel-cpu-benchmark.com
PGA988 Socket list - Cpu Specs Benchmarks reviews cpu upgradehttps://amd-intel-cpu-benchmark.com/cpu-socket/PGA988/page/1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 18 Kasım 2022; 22:11:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İ7 ısınır dediler. Bilgisayarı zorlar dediler ama işlerine mi gelmedi acaba. Söyleyen çok profesyonel biri değildi. Bilginiz var mı bu konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
i7 işlemcinin gücü 35 watt dan büyükse ısınacaktır...
Orjinal işlemci 35 watt...
Anakatta muhtemelen kılı kılına 35 liktir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki i5 3230m işlemci 3. Nesil değil mi fakat benim laptobum 1. Nesil uyum sağlar mı anakartıma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
i7 de iki farklı model var
35w Çekirdek sayısı:2
45w Çekirdek sayısı :4 (Q modelleri)
sen Çekirdek sayısı 2 olanından alırsan ısınmaz.üzerindeki i3 işlemcide 35w
ayrıca aynı nesildeki işlemciyi takabilirsin
-
Hocam o kadar eski LAPTOP işlemcisi bolmak biraz zor. Denk gelmesi lazım, şans işi yani.
-
g1 socket alabileceğin en uygun 35 watt tdpli işlemci i7 640m. daha yüksek tdp sıkıntı çıkarabilir anakarta kullanılan kapasitörler mosfetler vs orjinalindeki işlemci tdpsine göredir
-
-
Hm55 soket 1. nesil. 2. nesil işlemci bile takamaz 3. nesil işlemciyi geçtim...
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X