Şimdi Ara

Asus K50IN Driver Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende Asus K50IN serisinde Laptop var. Windows7 kurulu. Driver CD açılmıyor sanırım çiziklerden dolayı CD'nin.
    CD Driver isimi
    İnternette Driver & Utility Ver 2.0
    K50IN/X5DIN/PRO5DIN

Driverlarını bulamadım bu konuda biraz cahilim pek bi bilgim olmadığı için bulamıyorum desek yeridir.
    Bu Driver'ı yüklemem için yardımlarınıza ihtiyacım var.

Driver :
    İnternette Driver & Utility Ver 2.0
    K50IN/X5DIN/PRO5DIN

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=a0SoFMXEV1tE5tTL

İşletim sisteminize uygun olan sürücüleri seçip, bu adres vasıtası ile tümünü indiriniz. Ve dilerseniz bir CD'ye yedeklersiniz...
  • Bilgin için teşekkürler "makedonn"

97 files found

EMI and Safety (5)

BIOS (9) [BIOS History]

Chipset (1)

ATK (8)

AUDIO (1)

VGA (1)

LAN (1)

Card Reader (1)

TouchPad (1)

Utilities (20)

Wireless (3)

BlueTooth (2)

Camera (3)

Others (1)

Manual (40)

Bu yukardaki yazan Camera Manual Others yazılarının yanlarındaki "3/40/5/20" sayılarına tıklayınca sayıları kadar download linkleri çıkıyor. Anlamadım şimdi hepsinimi teker teker indiricem?
  • Şimdi size durumu şöyle izah edeyim.

1-Chipset

2-Audio

3-VGA ( Eğer ki ekran kartınızın marka ve modelini biliyorsanız, chipsetine uygun bir şekilde sitesinden haricen indirmenizde fayda vardır. Özellikle Notebook'unuzu oyun amaçlı kullanıyorsanız. )

4-LAN

5-Card Reader

6-Touchpad

7-Wireless

8-Camera

Yukarıdaki sürücülerin tamamını indiriniz.

Utilities sekmesinde ise yeni bir sistem ile birlikte gelen bazı yazılımlar ve özellikler paket halinde sunulmuştur. Örn; Kısıtlı anti-virüs, duvar kağıtları vb. yazılımlar.

Manuel sekmesinde ise ürünün birçok dilde hazırlanmış kullanma kılavuzu içermektedir. Dilerseniz kullancıı tarafından indirebilir.

Sürücülerin yanlarında bahsi geçen sayılar, sürücünün güncel sürümlerini ifade etmektedir. Genellikle en üstteki tarih en güncel sürümü ifade eder. Örn; Wireless ( 2 ) sekmesinin içeriğinde geliştirilmiş iki tane sürücü yer almaktadır. Tarih ve versiyon göz önünde bulundurularak güncel sürümün indirilmesine dikkat ediniz.

Not: Dosyayı indirmek için ''Global'' sekmesine tıklamanız, yeterlidir.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 1 Ekim 2010; 17:05:56 >

• "makedonn"
    indirme işlemlerini anladım burda sıkıntı yok teşekkür ederim bilgin için.
    fakat doğrumu anladım bu kısmı?

Wireless ( 2 ) , BIOS (9) , EMI and Safety (5)
    bu isimlerin yanlarındaki parantez içinde yazan rakamların hepsini değil 1 tanesini download etmem gerekiyor oda bana kalmış birşey en son sürümü indirip indirmemek?
    yani bir dosya indiricem hepsinden?

ya özür dilerim allah aşkına biraz kıtım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gioboys -- 1 Ekim 2010; 17:30:55 >
  • Rica ederim, anlamamış olabilirsiniz. Sonuçta herkes her bilgiye haiz olamaz.

Evet, parantez içerisinde yazan rakamların içerisine giriniz ve sadece bir tanesi indirmeniz yeterlidir. Genellikle en üstte bulunan en güncel sürümdür. Zira anlıyamadığınız takdirde yanlarında tarihleri ile birlikte kronolojik bir sıra halinde yazılmaktadır.

Sadece Utilities sekmesindeki yazılımları, sürücü olmadığı için dilediğinizi indirebilirsiniz. İçerisinde bahsettiğim gibi duvar kağıtları vb. uygulamalar, kısacası Notebook'unuzla birlikte gelen yazılımlar mevcuttur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Vivobook pro fan sorusu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.