Arkadaşlar yeni asus n53sn modeli aldım fakat home basic yüklü olarak geldi . Ben bunu ultimate 64bit e çevirmelimiyim . Çevirmeliysem bunu format atarak mı yapmalıyım yoksa upgrade ile olacak birşey mi . Elimde Win7Ultimate 64 bit yok . İndiriyorum şu anda dosya ismi ""Windows.7.SP1.Ultimate.x86-x64.BG-EN.IE9.May.2011.Integrated."" Bunu Kuracağım Yanlış bir şey yapmıyorum değil mi ?
orjinalini bozma istersen recovery cd si varmı varsa sıkıntı olursa tekrara yükleyebilirsin bütün sürücülerde onun içinde recovery sağlama almadan bişey yapma sürücüleri sağdan soldan toplamak zorunda kalırsın:))
uppppppppppp
süreücüler artık notebook un internet sitesinden tag numarası girerek direk indirebilirsin benim sana önerim ultimate yap derim daha randımanlı bir işletim ama integred olan versiyonları yükleme onlar oynanmış sürümler başkaları tarfından güncellemeler flaan eklenmiş oluyor untouched sürüm yükle orjinal sürüm olsun güncelleme yaparsın internet daha randımanlı olur
ultimate 64 bit dvd si ile kurarsan daha sağlıklı olur.
Ultimate kurdum driverları cd den kurdum zaten bi problem yok h0me basicten daha iyi diyebilirim