Şimdi Ara

ASUS HD7950 TOP V2 3GB (GTX670 KATİLİ)GARANTİLİ FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna çok vakit ayıramayacağım için ekran kartımı satıyorum. Ürünü vatandan 29/03/2013 tarihinde satın aldım kusursuz durumda nokta toz bile yok V2 sürümü olup kutusu ve tüm kutu içeriği eksiksizdir.7950 ler içersinde en iyisi ve en yüksek oc değerlerine ulaşabileceğiniz karttır (1240/1670mhz) öyle ki 7970 leri kıskandıracak fps görüyor forum içersinde arama yapmanız yeterlisadece istanbul içi elden satılıktır.Takas veya pazarlık söz konusu değil.

Not: Satıştaki ürün vatan stoğunda bulunmuyor,goldpc de satılan ise v1 yani üretimi durdurulan hatalı sürümdür!

Piyasada en ucuz 900tl ye satılıyor!

Fiyat: 700TL

Asus hd7950 top un gtx670 karşısındaki başarısını kanıtlayan tarafsız testler;

Torpilli oc değerlerine karşın gtx670 hezimete uğruyor!
    Tablo kaan0101 e aittir.

3dmark skoru ve gtx 670 in hali listeye ve puanlara dikkat;
    http://forum.donanimhaber.com/m_71451750/tm.htm

ASUS HD7950 TOP V2 3GB (GTX670 KATİLİ)GARANTİLİ FATURALI  ASUS HD7950 TOP V2 3GB (GTX670 KATİLİ)GARANTİLİ FATURALI  ASUS HD7950 TOP V2 3GB (GTX670 KATİLİ)GARANTİLİ FATURALI
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 8 Mayıs 2013; 10:37:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gtx 670 e göre fiyat indirmem gerektiğini düşünen bazı arkadaşlar tam aksine bunları biliyor muydunuz;

Hd7950 Top v2: 2867gflops(gpu hesap gücü),3gb ram,384bit bellek bant genişliği,yüksek oc potansiyeli,10 faz

Gtx670: 2460gflops,2gb ram(yetersiz bellek micro stuttering sebebi),256bit bellek bant genişliği,sınırlı oc, kapasitesi,4 faz(sadece asus 8 faz)

• bundan sonra ilana ekran kartı vatan stoğunda mevcut demeyi düşünen arkadaşlar firmayı bi zahmet edip arasınlar stokta olmadığını görecekler !

• ilan çok iddialı olmuş 670 katili vs 670inde 100de 20 lik bir overclock potansiyeli olduğunu unutmayalım..670te gpu hızı 1100 1150 mhzye kadar rahat oc olabiliyor..özel tasarım 670lerde durum dahada farklı.. bunun dışında fiyat gayet uygun hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

ilan çok iddialı olmuş 670 katili vs 670inde 100de 20 lik bir overclock potansiyeli olduğunu unutmayalım..670te gpu hızı 1100 1150 mhzye kadar rahat oc olabiliyor..özel tasarım 670lerde durum dahada farklı.. bunun dışında fiyat gayet uygun hayırlı satışlar..

Doğrudur ilan iddalı oldu ancak iddalar havada bırakılmadı asus 7950 ninde %35 civarı oc olabildiği unutulmamalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• satış hala devam etmektemidir? ve de fiyat güncel fiyatmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

satış hala devam etmektemidir? ve de fiyat güncel fiyatmıdır ?

ilanı kaldırdım ama kartı dileyene satabilirim fiyat güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevabınız .ç.n teşekkür ederim.Ancak daha hesaplılarını buldum.yinede hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

Cevabınız .ç.n teşekkür ederim.Ancak daha hesaplılarını buldum.yinede hayırlı satışlar

Açıkçası keyfe keder satıyorum o sebeple hakettiği rakamdan satmayı uygun gördüm eğer bu fiyattan uygun asus v2 bulduysanız kaçırmayın kolaygelsin

• Anlıyorum:)Kolay gelsin sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.