Bildirim
ASUS HD7790 hakkında sorum var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Amd Phenom II x4 955 3.6 Ghz (Hız aşırtılmış) ile kullanmıştım Asus 7790'ı ve bir sıkıntı yaşamadım. Q6600 nasıl olur bilmiyorum, hız aşırtmanız şart. 85 watt TDP değeri var kartın tam yükte tahminen 90-100 watt tüketimi vardır... Asus 2 GB 7790 Hynix ram'li olan ise alacağınız kart ufak bir kilitlenme sıkıntısı var, BİOS update ile nispeten düzeliyor (oyunlarda problem kalmıyor ama sistemi boşta bıraktığınızda kitleniyor) kesin çözüm ise R7 260x BİOS u kurmak, boştaki kilitlenme durumu da düzeliyor bu BİOS ile ama kart 1 GB a düşüyor. Ben garantili kartı 1-2 ay evvel 290 a satmıştım, şu an piyasası nedir bir fikrim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 18 Mayıs 2016; 19:07:04 > -
7790'ı rahat rahat kullanırsınız.İşlemciye yük bindiren oyunlarda Q6600'ı 3Ghz civarına overclock edin yeter.3.6Ghz görmeyen Q6600 yoktu zaten öyle hatırlıyorum. 7790 güçlü karttır.R7 240'ı aklınıza kim soktuysa uzak durun ondan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X