Şimdi Ara

ASUS HD5870 v2 2.el ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    elimde bulunan vatan bilgisayar faturalı 18 ay garantisi bulunan asus hd 5870 v2 ekran kartı satılıktır. ürün ilk günkü gibidir. satma nedenim acil nakit ihtiyacımdır. fiyat SATILDI tldir son fiyattır pazarlık teklif etmeyiniz...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedorf -- 16 Ocak 2012; 11:32:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• P.M.
  • pm cevaplandı

• hocam tekrar p.m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctortac -- 15 Ocak 2012; 0:00:47 >
  • pm tekrar cevaplandı.

• takas düşünür müsünüz? açılmamış kutusunda his 6870 + para. kart elime daha bugün geçti.netsiparişten 5870 aldım ertesi sabah arayım 2 aya kadar kartı tedarik edemeyeceklerini para iadesi yada başka kartla değişim yapalım dediler.ben de 6870 aldım ama 5870 istemiştim. hala da istiyorum.iyi satışlar.
  • ilanda belirttiğim gibi paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. k.bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat çok iyi ihtiyacı olan kaçırmasın derim
  • kusura bakmayın konuyla alakalı degil ama ben konu ekledim ve onay bekliyor diyor kimden alıcagız bu onayı ? 6-7 saattir konu duruyo öyle veya banamı öyle gözüküyo yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşekkürler ve hayırlı satışlar :)
  • arkadaşım sen daha üyeliğini aktive etmemişsin onun için mesajın gitmiyor.

• telefonla onaylama işlemini yaptım daha ne gerekiyor ?
  • p.m gönderildi....
  • ürün, tarafımdan satın alınmıştır. Salı günü elimde olmasını umuyorum her iki tarafada hayırlı olsun...
  • iyi günlerde kullan abicim tekrar görüşmek üzere

• sağol serdar kardeşim sende hayrını gör paranın, pazartesi günü hesabına geçmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctortac

sağol serdar kardeşim sende hayrını gör paranın, pazartesi günü hesabına geçmiş olur

Sonunda ekran kartını aldınız. Yılmadan usanmadan araştırdınız, istediğiniz fiyata olmasa da aldınız. Tebrik ediyorum sizi. Güle güle kullanın. Azim bu olsa gerek.
  • ürünü tamda aklımda olan fiyata aldım, hiçbir zaman bu model 5870'in 300TL olması gibi bir düşüncem olmadı (garantili olanları için konuşuyorum). ama daha önceki özel mesajlaşmamızdada yazdığım gibi allah size ilanlarınıza takip yazanların aklından geçen fiyatı anlama gibi bir yeti vermiş sizi uzun yıllar kaybetmezsek iyidir. Yine daha öncede belirttiğim gibi daha fazla basitliğe alet olmak istemiyorum. Herkese iyi forumlar...
  • bende kullanıyorum deli kart. alana satana hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

bende kullanıyorum deli kart. alana satana hayırlı olsun

sağolasın

• ürün elime ulaştı, bahsedildiği gibi temiz ve sorunsuz biraz kargo ücreti fazla geldi ama sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.