Arkadaşlar bu iki kart arasındahangisi daha soğuk ve hızlı?? Ve hangisinin içinden oyun çıkıyor?
bnde sapphire toxic war bnm sistem ısınma sorunu olan bi sistem kasam iyi değil fazla eski kartımda sapphire x800 gto2 di o baya ısınıyodu ama problem çıkarmadı bu toxic in üstündeki fan (zalman vf900cu) süper bişey onu anladım çünkü boştada sessiz oyun oynarken süper sessiz dier kartıma göre..ayrıca boşta ısınma problemi olan kasamda bile 35 derece fln gezio max 38...yükte ise 45 ciwarlarında..performansıda süper bence...his iceq4 ler o kocaman soğutucyla masaüstnde 55 leri görüomş..bu durumda sapphire ideal ha dersnki oyun istiom ben o zmn asus a bi bak sapphire de bişi yok
İkisi de iyi kartlar. Bende Toxic var, şükürler olsun şu ana kadar bir problem çıkarmadı.
Sana esas tavsiyem eğer 4850 alacaksan PSU için çok iyi bir şey seç. En az 600W olsun bence. Daha düşükte de çalışabilyor ancak sorunlar genelde voltaj düşüklüğünden kaynaklanıyor galiba.
Bende OCZ Stealth 600W var, gayet sessiz ve şükürler olsun bir problem çıkarmadı.
Bendekini veripdeüzerine biraz daha ekelyip Toxic almaya çalışacağım.Eğer uygun bir fark çıkarsa 4870 bile alırım valla.. :)
4850 almaya biraz acele ettin glb...vatanda görmüştüm 4870 430 lira mı neydi yanlış hatırlamıyosam...yani 100 lira 150 lira fln daha ekleyebilirsen tabikide 4870 al..toxic alırsen sıcaklık olarak tatmin eder...4870 alırsan elindeki kart gibi fazla ısınan bişi olur onuda sölemek lazım..bide güç kaynağın yetmeyebilir
Şahsi tercihim Toxic olurdu zira ikiside aynı kart asusun fiyat farkı çok abartılı! BUgün gördüğüm bir sitede 407 ytl idi. Toxic ise 310 YTL. Aynı karta bu kadar fark vermek bence akıllıca olmaz. Artı olarak ben Asus un o modeline pek ısınamadım ramlar açıkta soğutma yok, tabi koskoca asus böyle ürettiyse sorun yoktur ama.
Toxic kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Saygılar.
Sağolun arkadaşlar.Bakalım adam benim akrtı kaça sayacak.Toxic alayım bari.Herkese çok teşekkürler..