Bildirim
Asus h81m plus kullananlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
işlemci olarak 4. nesil işlemciler kullanılıyor bunda. tabii ki kullanabilirsiniz. -
İşlemci leri biraz pahalı geldi. 2.eli 250tl buldumquote:
Orijinalden alıntı: torkema61
işlemci olarak 4. nesil işlemciler kullanılıyor bunda. tabii ki kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisayarı fazla kasmayacaksanız i3-4160 bakabilirsiniz. bilgisayar kullanım amacınız nedir? oyun için ise hangi oyunları oynuyorsunuz -
Oyun olarak sadece Cs Go oynayacam. Çizim programları var Solidworks catia. Bunları kullanacam.quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
bilgisayarı fazla kasmayacaksanız i3-4160 bakabilirsiniz. bilgisayar kullanım amacınız nedir? oyun için ise hangi oyunları oynuyorsunuz
oyun için sıkıntı çıkarmaz ama programlar için sorun yaşaman muhtemel. işlemciyi i5-4590 bandına çıkarabilirsin onların da fiyatları yüksek. -
Ben r2.0lı bi modeli kullanıyorum i3 4160la birlikte. Sıkıntısız memnunum gayet.
Gtx 750 ti 2gb 128 bit ddr5 ekran kartı aldım. Birde bu sıfır asus h81m-p plus alacam. İşlemci de i3 4.nesil alacam mecburen. Aslında i3 bile fiyatlar uçmuş da mecbur bekleyecem olmadı para biriktir ecem.quote:
Orijinalden alıntı: Rektangular
Ben r2.0lı bi modeli kullanıyorum i3 4160la birlikte. Sıkıntısız memnunum gayet.
Ne hallere düştük ya eskiden i3 ü beğenemzdik şimdi alamıyoruz.
4160 ve msi 750ti var ben de ikinci el almıştım. 1080pde kullanmayacaksanız hala iş gören bir kart.
Hocam benim beklentim var iş gören biraz hafif kaldı benim için 😄quote:
4160 ve msi 750ti var ben de ikinci el almıştım. 1080pde kullanmayacaksanız hala iş gören bir kart.
O zaman gtx1060 alacaksınız. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı
Yok ya idare etsin yeter boşver. Herşeyin fazlası zarar.quote:
O zaman gtx1060 alacaksınız. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X