|
Sistem özellikleri: Intel Core i3-12100F MSI GTX 1660 Armor OC 6 GB 16 GB 3200MHz DDR4 RAM Kioxia 256 GB M.2 SSD Kioxia 500 GB HDD ASUS H610M-R Anakart FSP 60-600AHBC 600 watt PSU Bu sisteme güncelleme yapmak istiyorum. En başta Intel Arc B580 güncellemesi ve Intel Core i5-12400F kullanmayı düşünüyorum. Bu iki güncellemeden sonra bu PSU bana halen yeterli olur mu? Ayrıca bu yükseltmeler konusunda da fikir ve önerilerinizi almak isterim. Daha iyi olur dediğiniz veya F/P odaklı baktığımızda çok daha uyguna benzer performansı elde edersin dediğiniz ürünler var mıdır? Çok güncel oyunlar oynayıp öyle takip eden birisi değilim. Genelde LoL, Valorant gibi dereceli oyunlarda keyfi kullandığım bir masaüstü sistem. Beklentim şu, Xbox Game Pass üyeliğim var, arada bir Forza Horizon, Sea of Thieves'ya da FC 24 oynarken sorun yaratmaması, uzun süreli kullanımlarda VRAM doluluğundan oyununun kasmaya, donmaya başlamamasını istiyorum. Biraz da kurcalamayı sevdiğimden farklı Linux dağıtımlarını kısa süreli kullanmak için kurduğum oluyor, bu Intel ekran kartı için Linux tarafında durumlar nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı