Şimdi Ara

ASUS GTX660 MI? GTX 660Tİ Mİ? GTX 650Tİ Mİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fark olur tabi ona yapacak bir şey yok. 1500 TL 2000 TL lik sistem orta oluyor illaki.

Birde ; + , ultra-high-medium ve low var sanırım. Bu sistemle (tabi Asus GTX serisi ekran kartı ekli hali) bazı oyunlarda ultra bazısında da high de oynatsa bile yeterli olacaktır benim için. Önceki mesajımda da söylemiştim, 2-3 yıl AMD ATI HD 4600 kullandım 2013'ün çoğu oyununu denedim , şimdi alacağım 400-500 küsür TL lik bir kartı takınca sisteme ,uçağa binmiş gibi olurum
  • aslında hep yukarı bakıyoruz biraz aşa baksak şütretmesini de biliriz. piyasadaki bütün oyunları ultrada oynatır msaa 2 yukarı açmazsan
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    kardeş sen 660 ti al geç 20 30 tl için değmez düşük kart almaya ayrıca soğutması titanyum barındırıyor zaten onun için 660 ti olarak geçiyor daha serin bir kart soğutma ve o.c performansı daha iyi ... ama az daha bütçe ile 760 o.c alman daha mantıklı geliyor bana neticede yeni nesil bir kart daha ufak estetik asıc kalitesi de baya yüksek kart 760 .. asus 760 o.c tavsiyemdir şiddetle öneririm hayırlı olsun şimdiden
  • STRANGE_81 S kullanıcısına yanıt
    ben 660 ti ye düşünüyorum 760 çook zor şu an için 760 -770 denildiği gibi sonu yok bu işin. 3-5 ay sonra bunların yerine yenisi çıkar onlar konuşulur.Bakalım 2 gün sonra ne yapacam, bi ön izlenim paylaşırım burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: STRANGE_81

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx660-ti-dc2-2gd5-gtx660-ti-directcu-ii-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61900

SEN BURDAN AL KARDEŞ O PARAYA İKİ TANE ALIRSIN

HAfta sonuna kadar fiyat az düşerse tak diye alırım , yok düşmez de artarsa bütçeye göre asus gtx 660 ya da asusun dışında başka markalara bakarım. 480 TL yken almadım da yahu şunu..

ALABİLECEĞİN EN İYİ KARTI AL KEYFİNE BAK KARDEŞ... BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNDÜM GİTTİM F/P DİYE 7870XT ALDIM İHTİYAÇ OLUNCA O.C YAPAR DEVAM EDERİM DEDİM KARTI TAKTIM Bİ RENDER ALDIM KART TAN RESMEN ÖTME SESİ GELİYOR KAPASİTÖRLER DELİRDİ RESMEN MEĞER O KARTLARDA COİL WIHNE DİYE Bİ ARIZA VARMIŞ KRONİK OLARAK... :) AMA ALLAH VAR YUKARIDA 7870 ALIRKEN BİLE GÖNLÜMDE 7950 VARDI ALAMAMIŞTIM KART LİMİTİ YETMEDİ 7870 ALDIM ARIZALI ÇIKINCA GERİ İADE VERDİM 15 GÜN SONRA YAPILAN TESTLER SONUCUNDA KARTIN ARIZALI OLDUĞUNA KANAAT GETİRDİ SHAPPIRE FİRMASI PARAMI GERİ İADE ETTİ BENDE ÜSTÜNE EKLEDİM ASUS 7950 DIRECT CUII TOP V2 ALDIM ŞİMDİ O KADAR MEMNUNUM Kİ ANLATAMAM CRYSIS 3 GİBİ KASINTI BİR OYUNU FULL AKICI BİR ŞEKİLDE OYNUYORUM ISI PROBLEMİ OLMADAN:) SHAPPIRE DE İSE BUZ GİBİ ODADA BİLE VOLTAJ VERDİĞİMDE ÇOK RAHAT 38 DERECELERDE GEZİYORDU :) YANİ DEMEM O Kİ BİZ NE DESEK BOŞ KARDEŞİM GÖNLÜNDEN GEÇEN İÇİNDEN GELEN NE İSE SENİN İÇİN EN İYİSİ O OLACAKTIR SAKIN OLA BENİM GİBİ YAPMA

• quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx660-ti-dc2-2gd5-gtx660-ti-directcu-ii-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61900

HAfta sonuna kadar fiyat az düşerse tak diye alırım , yok düşmez de artarsa bütçeye göre asus gtx 660 ya da asusun dışında başka markalara bakarım. 480 TL yken almadım da yahu şunu..

VALLA HAFTA SONUNA KALMAZ SON 8 ÜRÜN DİKKAT ETTİYSEN

• quote:

quote:

quote:

VALLA HAFTA SONUNA KALMAZ SON 8 ÜRÜN DİKKAT ETTİYSEN

4 gündür aynı o sanırım internet için son 8 ürün diyor. mağaza stoklarında vardır yeterince önemli olan fiyatı.biraz gaz veriyolar 8 ürün falan deyip

O ZAMAN SANA 7870 DIRECT CU II V2 TAVSİYE EDİYORUM KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR KART FİYAT OLARAK DA 660 Tİ DEN 40 LİRA DAHA UCUZ SEÇİM SENİN
  • STRANGE_81 S kullanıcısına yanıt
    bu kart gtx 660 dan da düşün sanırım, yorumlarda çok iyi bir kart olmadığını belirtmiş kullanıcılar. sapphire öneren çok oluyo 7870 i
    BEN Bİ 7870 FACİASI YAŞADIM KARDEŞİM SHAPPIRE E ASLA BULAŞMAM 7870 KULLANAN ARKADAŞIM VAR ASUS MARKA GAYET İYİ O.C OLUYOR BENDE SANA 7950 TAVSİYE EDERİM ONA BAKARSAN HERKEZ KULLANDIĞI ŞEYİ TAVSİYE EDER ZATEN
  • quote:

BEN Bİ 7870 FACİASI YAŞADIM KARDEŞİM SHAPPIRE E ASLA BULAŞMAM 7870 KULLANAN ARKADAŞIM VAR ASUS MARKA GAYET İYİ O.C OLUYOR BENDE SANA 7950 TAVSİYE EDERİM ONA BAKARSAN HERKEZ KULLANDIĞI ŞEYİ TAVSİYE EDER ZATEN

yo ilk tercihim asus gtx 660ti olmadı gtx660 o da mı olmadı ver elini gtx 650 ti

• o kart inmez geçen hafta %30 indirimle 560larda idi. düz modeli var 270 ola oda 490 tl lerde indirimle. zaten hevesini kırmak istemem ama GTX660Tİ de %99 559tl nin altına düşmeyecek
  • KEREM04283 kullanıcısına yanıt
    Kaldı 2 gün bir ihtimal inerse diye bende çok ümitli değilim de. bu 270 modeli de iyi bir indirim olursa alınır gibi duruyor.
  • quote:

Kaldı 2 gün bir ihtimal inerse diye bende çok ümitli değilim de. bu 270 modeli de iyi bir indirim olursa alınır gibi duruyor.

aslına bakarsan ben 270 model ile gtx660 arasında gittim geldim. ama riske girmek istemedim daha kart yeni çıkmış fazla kullanan hakkında yorum yapan eden yok diye GTX660 I aldım. forumda bu r9 serisi hakkında 2,3 tane arıza şikayeti var bakalım bence beklemek lazım
  • KEREM04283 kullanıcısına yanıt
    Benim elimi kolumu bağlayan psu, 350w psu ile AMD fx6300 bir de güçlü bir ekran kartına enerji veremem. Elimdeki psu ayrıca uçak motorundan farksız 2-3 kere parçaladım temizledim artık miladı dolmuş. Psu alacak olmasam şimdi belki gtx 760 ı konuşuyorduk burda.
    psu alırken dikkat mutlaka psu gücünün en az yüzde 90 ını 12v single rail olarak vermesi lazım ki ilerde ve şimdi sorun yaşama en az 600watt psu tavsiye ediyorum aşağısı riske sokar sistemi ... bulabiliyorsan 500 watt gold da olur ama yok işte
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.