Şimdi Ara

ASUS GTX660 MI? GTX 660Tİ Mİ? GTX 650Tİ Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
1
Favori
3.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben GTX660Tı kullanıyorum ve bendeki psu 12 volttan 400 watt veren 3 senelik bir psu o bile yetiyor 500-600 watt lıklar yeter.

8 gün değil 8 tane kart kalmış mesela onlar 1 saat içinde satılırsa bir daha 650 tl den ucuz Asus 660ti bulamazsınız.

Renklerde sorun varsa ekran kartının driverını doğru kurmamış olabilirsiniz ramleri arızalı olabilir.
  • Yukarıda LANVİN1 nickli arkadaş çok doğru söylemiş sana gtx650 ti önermiş gtx660ti 650ti den tüm oyunlarda en az 30 fps fazla veriyor buyur buradan bak: http://www.anandtech.com/bench/product/781?vs=860

3 sene sonra 650 ti ile pek oyun oynayamazsın ama 660ti ile oynarsın. Şu an bence en iyi fiyat /performans kartı 660ti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Sizce 600w lık bir psu imzadaki sistemime ek olarak alacağım, 660 ya da 660 ti serisine göre yeterli gelir mi? Bir yerde okumuştum da 750W alın arkanıza yaslanın diyordu. Yani güç kaynağına +10 +20 +30 TL ye pek acımam çünkü dediğim gibi sistem bu parçaya emanet birazda.

srabonn @ elbbette indirimden sonra yanına yaklaşılmayacak bir fiyata gelecek o kart. Benim demek istediğim şu an ki indirim süresi 8 gün yazıyor, bu 8 gün haftasonunu da kapsıyor. Olurda Vatan bir kıyak yapar bunun üstüne bir de %25 verir ya da toplayıp %30 der , yine 480TL lere gelir diye umud ediyorum.

Şu an oyunları açtığımda renkler bile bambaşka, eski sistemimde fps düşmeleri ve donmalar yaşıyordum ama yarı değişen sistemle şu an buna birde renklerin kötü senkronizasyonu eklendi. Tonlayamıyorum da. Elimdeki ekran kartının ya grafikleri bozuldu ya da bu sistemle hiç uyuşmuyor. Normal ofis bilgisayarı gibi kullanıyorum hali hazırda.

İlk once bu yazdigini birine yaziyorsan 'cevapla' decenegini kullan. İnsan senin konuna bir daha girmesse gormez. Ben ne yaptin diye bir daha girdim gordum.

Simdi ilk once orada '8 GÜN' değil '8 ÜRÜN' yaziyor.
    Haftasonu bu fiyata gelip ustune %25 veya %30 indirim gelmeyecek. Benim yazdigim Güç kaynağını ve Asus GTX660Tİ ekran kartini al. Pisman olmassin. Bu Corsair VS55W guc kaynagini kendi sistemimde kullaniyorum, (ki sistemlerimiz benzer) cok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Yukarıda LANVİN1 nickli arkadaş çok doğru söylemiş sana gtx650 ti önermiş gtx660ti 650ti den tüm oyunlarda en az 30 fps fazla veriyor buyur buradan bak: http://www.anandtech.com/bench/product/781?vs=860

3 sene sonra 650 ti ile pek oyun oynayamazsın ama 660ti ile oynarsın. Şu an bence en iyi fiyat /performans kartı 660ti.

3 seneye kadar onlarca kart değiştiririz emin ol o zamana kadar ne 650ti bost kalır ne 660 ti kalır ne gtx780 kalır maksat o paraya en iyisi gelene kadar iyi performansta kurtarmak günü

• GTX 650ti i bu 2 öneri içinden en çok düşündüğüm karttı lakin yeni çıkan seriler neticesinde artık eski bir kart oldu dediler. O vakitten sonra da çok incelemedim. Belki benim kullanım süreme ve şeklime göre en uygun ekran kartı o gibiydi.
    Oyunlarda en çok zorlayan grafikler ise online oyunlarda bunun x2 olması gerekmez mi? performans teslerinde ofline oyunar gösterilmiş, çoklu kullanıcı oyunlarda kalabalık bir yere girince oyun donup kalıyordu 3-5 sn. fps sanırım 10 dan bile aşağı düşüyordu.

Hocam 660ti uygun fiyata iner diye düşünüyorum, neden dersen 760 serisi çıktı artık biraz da ona yönelirler heralde diye düşünüyorum.
  • Bana 3. kez aynı şeyi yazdırıyorsun :) Asus 660ti nin fiyatı 650 tl den aşağı düşmez bekleyip göreceğiz ama 559 TL ken almadım diye üzülen sen olacaksın. Aynı fps yi veren 760 ın bile %25 indirimli hali 722 TLhttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600
  • bu arada önerdiğim gtx650 ti değil dediğim gtx650 ti bost şu an kullanıyorum yukarda arkadaşın vermiş olduğu düz ti modeli linkte dolayısıyla yüzde otuz fark yokhttp://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_650_Ti_Boost_Direct_Cu_II/26.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Yukarıda LANVİN1 nickli arkadaş çok doğru söylemiş sana gtx650 ti önermiş gtx660ti 650ti den tüm oyunlarda en az 30 fps fazla veriyor buyur buradan bak: http://www.anandtech.com/bench/product/781?vs=860

3 seneye kadar onlarca kart değiştiririz emin ol o zamana kadar ne 650ti bost kalır ne 660 ti kalır ne gtx780 kalır maksat o paraya en iyisi gelene kadar iyi performansta kurtarmak günü

Bu Forumda yüzlerce kişi 3. sene önce AMD 6850 ekran kartı aldı hepsi ayarları kısarak kullanıyor hala memnunlar.

• Asus'un GTX 650 660 serisiniyeni alanlardan bazıları ekran da bazen titreme oluyor demişler. Vga girişli monitörlerde. Benim moniitör fena sayılmaz ;

http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS22PUZKFVHZA-features 1,5 -2 sene oldu daha tık demedi maşallah.
  • kusura bakmayın beni onu 8 gün okuyorum. 559 TL için son 8 ürün mü demek bu? kahretsin bende 8 gün var deyip kendi kendime iyi diyorum vallahi.
  • quote:

kusura bakmayın beni onu 8 gün okuyorum. 559 TL için son 8 ürün mü demek bu? kahretsin bende 8 gün var deyip kendi kendime iyi diyorum vallahi.

Kartin icinden dvi-vga donusturucu cikiyor. Bende gecen gun oyunun acilmasini beklerken sag alt tarafi siyahti oyunun cok dikkatli bakinca hafif dalgalanma gordum. Yalnizca o siyah yerde gordum.

Bence bu gtx660ti'yi 559₺'ye kacirma. Benim verdigim linkteki psu'yuda al. İkiside cok kaliteli urunlerdir.

@Angelmax
    Dedigim dogru degil mi?

• benimde tavsiyem gtx 660 ti alman yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Kartin icinden dvi-vga donusturucu cikiyor. Bende gecen gun oyunun acilmasini beklerken sag alt tarafi siyahti oyunun cok dikkatli bakinca hafif dalgalanma gordum. Yalnizca o siyah yerde gordum.

Bence bu gtx660ti'yi 559₺'ye kacirma. Benim verdigim linkteki psu'yuda al. İkiside cok kaliteli urunlerdir.

@Angelmax
    Dedigim dogru degil mi?

Ekran kartı iyidir, önerebilirim kardeşim.. Ama aynı paraya şu PSU daha iyi F/P oranına sahip:

OCZ ZS Serisi 550 Watt 80+ Bronze (12V kanalı 456 Watt) http://www.antifiyat.com/urundetay.php?Ref_Urun=2744&ref=akakce&v=1.88.1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

660 turbo injection al.

turbo injection mu Valla bakalım Vatana gidincede ordaki personel abi şunu al onu alma bu sana yeter diye zotac ı yutturmassa iyi

Dinleme onlari he de gec

• ısrarla neden hepiniz kendi kullandığınız üründen al pişman olmazsın diyorsunuz. ben adama aynı fiyata 600w 80plus power öneriyorum diyosunuz bunu al (550w) diğeri gtx650ti yi al arkadaşlar yapmayın 650ti yi almak mantıksız adamın maddi durumu 660 a yetiyor neden 650 yi alsın. kardeş 559tl den aşa o kart düşmez dediğim gibi hafta sonu indirime girdimi normal fiyatı 700 küsürlere çekiyorlar %25-30 indirimle gene 559tl ye denk getiriyorlar geçen hafta öyle yaptılar eğer dediğin gibi olsaydı bende 660ti alacaktım. ama yapmadılar bende gtx660 ı 480tl ye aldım. GTX660Tİ yi 480tl ye düşeceğini zannetmiyorum. bu arada power konusunda üst mesaj da donanım hbaer incelemesi mevcut oradan nekadar ğüç tükettiğinden de bahsediyorlar güç tüketimi gayet düşük.
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Psu konusunu bir kaç yerden detaylıca incelemeye çalıştım, ocz , everst gibi markalardan uzak durun psu nun ucuzu diye bir şey olmaz demişler, hatta ve hatta biri bu watt larda nasıl göz boyama yapıldığına kadar anlatmış. Psu ağır olması gerekir falan yazmış , üşenmeden okudum. Ama ben ekran kartını mecburen Vatan dan alacağım için psu yu da ordan alacağım. Sizin önerileriniz doğrultusunda da 550-600w arası 180 Tl lik birşey olur sanırım. Ekran kartı 559 TL olunca benim bütçeyi epey bir zorlayacak. 482 Tl iken alsaydım keşke diyorum ama iş işten geçti çoktan. Bakalım biraz da kısmet işine döndü benim iş
  • 660ti al geç kardeş.
  • quote:

quote:

quote:

660 turbo injection al.

turbo injection mu Valla bakalım Vatana gidincede ordaki personel abi şunu al onu alma bu sana yeter diye zotac ı yutturmassa iyi

Dinleme onlari he de gec

şimdiki aklım olsa zotac alırdım asus aldıkta noluyo kart ısınıyomu sanki zotac alsam yancak sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

@Angelmax
    Dedigim dogru degil mi?

Ekran kartı iyidir, önerebilirim kardeşim.. Ama aynı paraya şu PSU daha iyi F/P oranına sahip:

OCZ ZS Serisi 550 Watt 80+ Bronze (12V kanalı 456 Watt) http://www.antifiyat.com/urundetay.php?Ref_Urun=2744&ref=akakce&v=1.88.1

Hocam bu linkteki corsair vs550 80+ 12V 504W veriyor 146 tl. Bu varken nasil onun f/p'si daha iyi oluyor?
    Tabi sizde haklisiniz size arkadasa onerdigim psunun linkini atmadim. Bu asagidaki alinmazmi bu fiyata?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5633

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

quote:

quote:

660 turbo injection al.

Dinleme onlari he de gec

şimdiki aklım olsa zotac alırdım asus aldıkta noluyo kart ısınıyomu sanki zotac alsam yancak sanki

Yanmiyor tabikide Ama asusun sogutmasi ve performansi daha iyi. Guvrn veriyor en azindan . Asusun arti ozellikleri var hemide. Cuda hizi,islemci hizi, + D-sub Ayrica sogutmasi daha iyi oldugu icin daha fazla oc yapma imkani sagliyor.

compareindia.in.com/comparison/284482-asus-gtx660-tidc2t2gd5-vs-286972-zotac-geforce-gtx-660/202

Zotac inda sanirim memory speed olmasi lazin o avantaji var. Ve fiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-403204792 -- 14 Ocak 2014; 17:18:04 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.