SİLİNSİN

-
-
Fiyat yuksek bence. 4 gb olanina 2250 istiyorlar forumda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamam
-
gtx 960 2gb 3150 lira mı ?
https://forum.donanimhaber.com/asus-cerberus-gtx-1050ti-4gb-2-3-sene-garantili-2500tl--151821609
https://forum.donanimhaber.com/3250-tl-evga-gtx-970-superclock-4-gb-ekran-karti--151852495
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 5 Şubat 2022; 1:16:29 > -
tamam
-
güncel.
-
şnsanlar ekran kartı fiyatını arttıracaklar dolar arttığı zaman
şimdiden başlayanlar oldu
ben fiyatı 3150 de sabit bırakacağım ucuz değilmi dediğiniz günlerde ekran kartını alabilirsiniz hala güncel
-
güncel
-
Hocam hiç gol maya tutarmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasreddin hoca ya tutarsa demiş ben kesin tutacak diyorum
-
Kendini akıllı sanan bir başkası daha, neymiş fiyat artacakmış :)) en ona bakarsak seneye 30 TL olacak diye herkes ona göre fiyat yazsın...
-
UP
-
Tas ile tarağı kaça sattı acaba? Ben işin orasındayım. :))
-
-
2 . el piyasasında alıcıya laf sokan alıcıyı linç edip ortalığı karıştıranlara sesleniyorum piyasayı karıştırmak öncelikle etik değil ve yasal olarak suç size hertürlü dava açıp donunuza kadar alma hakkını bana veriyorsunuz
ayrıca satan biziz size ne arkadaş fiyatı istediğimiz gibi belirleriz durumu olan alır olmayan almaz
uygun fiyatlı olan temiz olan varsa gidin oradan alın
benim sayfama olumsuz yorum yazana yeminle paraya kıyarım dava açarım uğraşırım sizinle
ve evet dolar artacak 20-25 liraları bulacak (alım gücünüz düşecek )o zaman siz bu fiyatlara zor bulacaksınız bu dpnanımları
tıpış tıpış gelirsiniz fiyatın sabit olduğunu görünce ( o zamanda ben pazarlık yapmayacağım kargoyuda ucuz pahallı demeyip önüme hangi firma gelirse oradan yapacağım)
herkese hayırlı satışlar hayırlı alışlar dilerim
YÖNETİCİLİER ŞU ÜSTTEKİ 2 ARKADAŞADA CEZAMI VERECEKSİNİZ NE PYAACAKSINIZ SİZE KALMIŞ
-
Aynen baya mantıklı konuşuyorsunuz. Her hafta kart düşüyor foruma insanlar istediği kartı alabilir sizin ki hariç 960 gibi bir karta 3 lira vereceğime 2-3 konu aşağıda 970 var daha düşük fiyata. Kendinizi akıllı sanmayı bırakıp düzgün cümle kurmayı öğrenin ondan sonra millete dava açıp donunu mu alacaksınız yoksa başka birşey mi alacaksınız kararını kendiniz verirsiniz.
-
arkadaşım kendi ağzınla söylüyorsun
benim kartı almak zorunda değilsin fiyatınıda eleştiremzesin git 2-3 sayfa aşağıya gtx970 al
hangisini canın isterse onu alırsın size uygununu seçer alırsınız git gücünün yettiği kadar az paraya daha iyisinimi topluyorsun çok paraya daha kötüsünümü topluyorsun beni ilgilendirmez
keyif bizim donanım bizim eleştiri yapmayın paranız kadar konuşun
En Beğenilen Yanıtlar

Kendini akıllı sanan bir başkası daha, neymiş fiyat artacakmış :)) en ona bakarsak seneye 30 TL olacak diye herkes ona göre fiyat yazsın... |
Benzer içerikler
- voltran mod 99
- xiaomi robot süpürge hep aynı yeri süpürüyor
- vestel v note 1341
- dms airfryer
- hp pavilion dv6000
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k tv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X