Şimdi Ara

Asus Gtx 770 OC Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Asus Gtx 770 OC Edition
    SATILDI.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Asus Gtx 770 OC EditionAsus Gtx 770 OC EditionAsus Gtx 770 OC EditionAsus Gtx 770 OC EditionAsus Gtx 770 OC EditionAsus Gtx 770 OC Edition

• Bu kartın ederi max 400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewdewdwe kullanıcısına yanıt
    Almayacağın ürüne boş cevap yazmazsan sevinirim. Şunu yazarsan kabulum 400 lira veriyorum satarsan diye ama ederi 400 demen sadece ölücülük. Başkalarına ve kendisine saygısı olamayan insanların yapacağı bir yorumdur iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alibzkrt

Almayacağın ürüne boş cevap yazmazsan sevinirim. Şunu yazarsan kabulum 400 lira veriyorum satarsan diye ama ederi 400 demen sadece ölücülük. Başkalarına ve kendisine saygısı olamayan insanların yapacağı bir yorumdur iyi günler.

Başkaları na da kendime de saygım var hem sen aracı degilmisin. kalsın kardeş 600 e hatta sen 700 yap onu sonsuza dek satılmasın.iyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewdewdwe kullanıcısına yanıt
    son olarak 400 liranız varsa kutusunu size 400 liraya satarım 400+150 daha verirseniz ekran kartı ile birlikte satabilirim.

• Hocam Kartın getli satabileceğin fiyat max 450 dur bu bir gerçek.

Boşuna muhabbeti uzatmaya gerek yok.

500 e kadar düşersen kısmen ilgi görmeye başlayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neglectful N kullanıcısına yanıt
    Siz neden bu kadar kendinizi sorumlu hissediyorsunuz sizi ilgilendiren bir konu değil bu kadar değerli vaktinizi boşuna sizle alakası olamayan ilgilendirmeyen bir konu ile harcamanıza anlam veremedim. Satılıp satılmaması yada ilgi görüp görmemesi tamamen beni ilgilendiren bir konu Alıcı olsanız da teklif verseniz tamam sizi anlamaya çalışacağım ama yok. Lütfen benim değerli vaktimi daha fazla çalmaz iseniz cevap hakkı vermez iseniz çok mutlu olurum iyi günler sayygılar.

• bir ürünün ilani satilma amacli açılır. hep bos yapıyorsunuz su aralar takip ediyorum da. yok ölücü yok bilmem ne adam yazmis yoruma kapali ilan olsa nolucak ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah555 kullanıcısına yanıt
    Burası ne 2.el bölümüde olsa özünde bir forumdur,forumun olayıda:yorumlama,eleştiri,tartışma,bilgi alış verişidir.

Dün önce 780Ti 650'den bekliyordu şuan ne durumda bakmadım.Buna bu parayı veren adamda ya cahil yada.

Ben ilan koyarım yorum yasak diyorsan açarsın sahibindeni kimse seni rahatsız etmez.

Fiyatlar bir ay oyna dı diye üç dört senelik kartı aldığı fiyatlara satmaya çalışmak fırsatçılık değilse bizim fiyat vermemiz de ölücülük değildir.

• SATILDI.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.