Şimdi Ara

ASUS GTX 760 VS ZOTAC GTX 760 AMP! ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GTX760
    VGA Slot PCI Express 3.0
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 2 GB
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Hızı 6008MHz
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    Çekirdek Hızı 1006Mhz
    Bağlantı Özellikleri DVI, HDMI, Display Port

ZOTAC GTX 760 AMP!

VGA Slot PCI Express 3.0
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Hızı 6208Mhz
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    Çekirdek Hızı 1111Mhz

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-70402-10p-gtx760-amp!-edition-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-kart/productdetails.aspx?I_ID=67680

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

• Takip
  • Zotac hiziyla onde ve 5 yil garantisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 26 Ocak 2014; 23:15:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her turlu asus

• quote:

Orijinalden alıntı: erderdii

Hocam her turlu asus

Ne ye dayanarak dediniz ? Merak ettim veriler ortada ? görmediğim birşeymi var ?
  • Aynen her turlu asus. Zotac kartlar pek kaliteli degil, ozellikle pcb tasarimlari kalitesiz. Turkiyede sadece 2 yil garantili, ve penta kotu bir teknik servis. Kayit ettikten sonra 5 yil garantisi oluyor, ve turkiyede garantisi bittikten sonra yurtdisina gonderiyorsunuz

• valla asus un kalitesine birşey söyleyemem ama ben zotac gtx770 amp aldım gayet memununum yük altında fanlar ses bile cıkarmıyor..

Garantisi 5yıl bu cok önemli firmalar genelde stabil calısma suresını garanti olarak veriyor.2 ve 5 yıl arasında büyük fark var eğer arıza cıkarırsa 2 yıldan sonra cıkarma ıhtımalı daha yuksek.

vatandan alcaksan asus kalmamıştır büyük ihtimal zotac veririler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Asus GTX 750 Ti OC - 2GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtream006

ASUS GTX 760

VGA Slot PCI Express 3.0
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Hızı 6008MHz
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    Çekirdek Hızı 1006Mhz

ZOTAC GTX 760 AMP!

VGA Slot PCI Express 3.0
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Hızı 6208Mhz
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    Çekirdek Hızı 1111Mhz

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-70402-10p-gtx760-amp!-edition-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-kart/productdetails.aspx?I_ID=67680

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

Hocam vatanda pahali bu kart bimeksten asus modelini 699 tl ye alabilirsin belli kartlara 10 taksitle

• quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

Aynen her turlu asus. Zotac kartlar pek kaliteli degil, ozellikle pcb tasarimlari kalitesiz. Turkiyede sadece 2 yil garantili, ve penta kotu bir teknik servis. Kayit ettikten sonra 5 yil garantisi oluyor, ve turkiyede garantisi bittikten sonra yurtdisina gonderiyorsunuz

Pek kaliteli değili nerden cikartıyorsunuz anlamadım kullandınızmı hiç Zotac ? Bir önceki kartım 470 amp idi şimdiki kartımda 780ti amp ne sorun yaşadim nede performans sorunu. Bi marka birşey demeden önce varsa deneyiminiz ondan bahsedin.

Penta dediğiniz firma o çok beğnediğiniz bütün ve çoğu ürünün distisi :)

2 yıl garantiyi herkes veriyor ZOTAC 5 yıl veriyor daha neyin hesabını yapıp yazıyorsun anlamış değilim :)
  • Tabiki hız aşırtmalı daha iyi görünüyor ama Msi Afterburner programıyla zaten o.c. rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Ben şuanda Zotac Gtx 760 referans tasarım kullanıyorum we programla 1228/6966 kullanıyorum.
    Yani oradaki hız aşırtması kandırmaca. Standart Gtx 760 ile o değerleri çok rahatlıkla geçebilirsiniz.
    Bu arada benim tek hatam referans tasarım almak oldu. Oyunlarda 85C'leri görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

Aynen her turlu asus. Zotac kartlar pek kaliteli degil, ozellikle pcb tasarimlari kalitesiz. Turkiyede sadece 2 yil garantili, ve penta kotu bir teknik servis. Kayit ettikten sonra 5 yil garantisi oluyor, ve turkiyede garantisi bittikten sonra yurtdisina gonderiyorsunuz

Pek kaliteli değili nerden cikartıyorsunuz anlamadım kullandınızmı hiç Zotac ? Bir önceki kartım 470 amp idi şimdiki kartımda 780ti amp ne sorun yaşadim nede performans sorunu. Bi marka birşey demeden önce varsa deneyiminiz ondan bahsedin.

Penta dediğiniz firma o çok beğnediğiniz bütün ve çoğu ürünün distisi :)

2 yıl garantiyi herkes veriyor ZOTAC 5 yıl veriyor daha neyin hesabını yapıp yazıyorsun anlamış değilim :)

daha önce bir çok kez zotac kart kullandım, ve hiç birinden memnun kalmadım.kullandığım kartlardan bazıları, 2 farklı zotac gtx 480.zotac gtx 670.zotac özel soğutuculu ve overclocklu amp modellerinde bile referans pcb kullanıyor.lafım buna.ne zararı olur dersen? özel tasarım pcb li kartlar kadar dayanıklı olmazlar ve onların overclockla çıktığı çok yüksek hızlarda stabil olmazlar

artı, asus markasının distribütörü çizgi elektronik.ve türkiyede 3 yıl garantili

örnek :

gtx 670 amp : 4+2 faz nvidia referans tasarım pcb

asus gtx 670 dcu2 : 6+2 faz özel tasarım kaliteli bileşenlerin kullanıldığı pcb

• zotac'ta asus'ta kullanmış biri olarak bence performans kalite vs bir yana görüntüde önemli benim için. zotac kartlar pek bi tipsiz oluyor asusun tasarımı kasaya çok yakışıyo he performansa gelicek olursakta amp falan hikaye hepsi pazarlama taktiği 5 yıl garantide gözünüzü boyamasın yarın öbür gün birşey oldumu kartı yollarsınız garantiye kullanıcı hatası diyip geri yollarlarsa kalırsınız ortada ondan sonrada nerde 5 yıl dersiniz. türkiyedeki garanti şartlarına pek güvenilmez o yüzden. amp versiyon kart fazla oc yemez ama normal versiyon 760ı oc ile amp yapabilirsin rahatlıkla sende. onun harici soğutmada asus bence şuan directcuII ile bir çok kartın önünde. soğutması iyi olan kartın ömrüde uzun olur. zotac 3 yıl gidicekse asus 5 yıl gider. kısacası; performans, kalite, dizayn, soğutma hepsinde asus, msi'ında gigabyte'ında zotac'ında bir adım önündedir

• Zotac amp serisi cok performanslidir. Biraz isinabilir ama manuel fan ayarlayarak cozersiniz, zotac kullanicisiyim memnunum.

• 1-Malzeme kalitesi Asus un daha iyi Zotaca gore zotoca da o kadar kotu diyemeyiz. .
    2- Ekran kartlarında Direct CU II yani ısı borusunun direk gpu ya temas etmesi bu da daha iyi sogutma demek
    3-Isi borulari nikel bu da dayaniklilik demek
    4- Aradaki farki overclock la kapatirsinziz arada daglar gibi bir fark yok.
    5- Simdi bilmiyorum ama Zotacdan sicaklik konusunda sikinti cekenler gordum ama simdi nasil bilmiyorum.
    6-Garanti konusuna gelirsek siz internet sitesine girip ekran kartinin kodunu verince oluyomus bu 5yil bu kodu onlara verince onlar da bunu kullanici hatasiyla gonderilicek listesine sokmasin (sakaydi ciddiye almayin)
    Saka bi yana
    Garanti konusu bana da biraz garip geldi 2-3 yil olurda 5 yil nedir zaten ekran kartini ne kadar kullanacaksiniz ki 2-4yil arasi sonra oyunalri kaldirmamaya basliycak ve yeni kart alcaksiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erderdii -- 27 Ocak 2014; 8:19:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.