Şimdi Ara

Asus gtx 760 2 gb ekran kartı SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kartın garantisi 23 ay daha vardır.
    Sıkıntı problem kesinlikle yoktur.
    Ekran kartı salıya kadar Lynxou arkadaşımıza satılmıştır.

Fatura tarihi 12.04.2014tür. Faturası resim olarak verilecektir.
    Vatanbilgisayar faturalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 30 Haziran 2015; 1:13:36 >

• Bios flashlasaydin ekran karti diyince aklima gelen ilk kartlardan baya perforsmansi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

Bios flashlasaydin ekran karti diyince aklima gelen ilk kartlardan baya perforsmansi var

Denedim. Hem powercolor hem de sapphire olanı denedim sonuç sıfır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Kartın ilk kullanıcısıyım.Tanıdığım biri kullanıyordu.Arızalı olarak aldım kendisinden.İşlemci macunu yenilendi, fanlar temizlendi.Sıfır gibi kart.LAkin görüntü var.Sadece 3-4 yerde noktacık var.Driver kurulmuyor.Ati atom bios olarak görüyor.Sadece en fazla 1400*1050 destekliyor.İnternete girmek için kullanabilirsiniz.

Asus gtx 760 2 gb ekran kartı SATILDI
    Fiyat 20 tl...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

waoow bu kartı da ilk çıktığı zamanlarda kullanma şansım olmuştu. tek kelime KING di o zamanlar hayırlı satışlar.

• davidddd kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Çok kral bir karttı. Ama şu an biraz sorunlu. Yaptırmanın bir yolu yok mudur?

• tamirinden pek anlamıyorum ama bir de kart eski olunca tamiri zaten fiyatını geçiyor. o yüzden pek yardımcı olamayacağım galiba
  • Yanlış hatırlamıyorsam 2005 yılında Ankarada bu kartı Mavi Bilgisayar'da ilk ben satmıştım. Fiyatı 999 YTL olarak aklımda kalmış. Efsanedir gerçekten. X800 GTO sahibi olarak imrenerek bakmıştım yeni sahibine :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tajima kullanıcısına yanıt
    Ben de önce his 1950yi 2007 martında aldım.
    Sonra arkadaşa sattım Haziran gibi. Aslında 8800 gt alacakken x1950xt almıştım. Malum netten alışveriş yapmaya çekiniyorduk. Pişman olmuştum. Ama bu kartı 2 yıl kullandım.
    Aslında kartı satmak da istemiyorum. fırınlama yapsam düzelir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 7 Ocak 2015; 15:04:31 >
  • çıkış fiyatı 1500-1700tl arası bir karttır.kimi oyunda 8800gt yi bile geçiyor yanlış hatırlamıyorsam tabi 8800gt bundan iyidir:D
    bende 512mb lik mac versiyonu vardı pc biosu attım çalıştı görüntü kötüydü 3-4 pikselde hata veriodu fön makinesiyle üzerinden geçtim düzeldi şu an ubuntu 14.04 64 bit kurdum
    oyun bile oynuyorum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 8 Ocak 2015; 0:36:42 >
  • quote:

çıkış fiyatı 1500-1700tl arası bir karttır.kimi oyunda 8800gt yi bile geçiyor yanlış hatırlamıyorsam tabi 8800gt bundan iyidir:D
    bende 512mb lik mac versiyonu vardı pc biosu attım çalıştı görüntü kötüydü 3-4 pikselde hata veriodu fön makinesiyle üzerinden geçtim düzeldi şu an ubuntu 14.04 64 bit kurdum

Ben de fön çekeyim mi acaba?İki defa fırınladım ama fazla kalmadı fırında.Şimdilik oyunlarda donuyor ama normal kullanımda sıkıntı yok
  • quote:

quote:

çıkış fiyatı 1500-1700tl arası bir karttır.kimi oyunda 8800gt yi bile geçiyor yanlış hatırlamıyorsam tabi 8800gt bundan iyidir:D

Ben de fön çekeyim mi acaba?İki defa fırınladım ama fazla kalmadı fırında.Şimdilik oyunlarda donuyor ama normal kullanımda sıkıntı yok

ramlere ve gpu ya fon cek sorun buyuk ihtimal ramlerde.ben 5-6 dakka boyunca fon makinesi gezdirdim ramlerde.iyice isittim.
    yalnız ramlerin arka tarafini isit siyah olan yerleri degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 8 Ocak 2015; 4:14:26 >

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim mutlaka teşekkürler

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Saç kurutma makinası yöntemiyle kart kendine geldi.
    Pes 2013 sorunsuz oynanıyor. Pes 2015 verim uyarısı veriyor açıyor aslında ama onda ara sıra takılmalar oluyor.
    Film izleme olarak 2 saatlik Youtube den müzik film 1080p sorunsuz izleniyor

• quote:

Saç kurutma makinası yöntemiyle kart kendine geldi.
    Pes 2013 sorunsuz oynanıyor. Pes 2015 verim uyarısı veriyor açıyor aslında ama onda ara sıra takılmalar oluyor.
    Film izleme olarak 2 saatlik Youtube den müzik film 1080p sorunsuz izleniyor

hocam bak bendede senin gibi arada donma yapiodu 2d/3d voltajını rabit bios editorle eşitledim ikisinide 3d voltajıyla aynı yaptım voltaj dalgalanması ortadan kalktı şu an degil oyun agır benchmarklardada sorun yok
  • Bende ekran kartini ram leri isitip calistirmistim cogu inanmadi fon makinasi cakmak falan hadi ordan demisti basardiginiza sevindik )))

• Uzun yoldaki Şoray beyin çok sevdiği bir karttir . özellikle Apple için üretilenlerle uğraşmak onun için apayri bir hazdır .

2 tane daha var sizi bekleyen Soray bey
  • _lazo_ kullanıcısına yanıt
    İlgilenenler arkadaşlara tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 11 Ocak 2015; 11:08:23 >
  • quote:

Erdem hocam bugün 4850 kartım ekranda birçok nokta hatası verince sizin mesaj aklıma geldi. Bir deneyelim dedim. Sizin dediğiniz şekilde remleri iyice ısıtıtm ve Kart düzeldi. Süpersin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkT

quote:

Erdem hocam bugün 4850 kartım ekranda birçok nokta hatası verince sizin mesaj aklıma geldi. Bir deneyelim dedim. Sizin dediğiniz şekilde remleri iyice ısıtıtm ve Kart düzeldi. Süpersin diyorum.

geçmiş olsun:)

• Oyun oynarken nasıl bir sıkıntı oluyor,bence bu kartın satışı başınızı ağrıtabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.