Şimdi Ara

ASUS GTX 680 2GB DCU II OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün Şubat 2013 Vatan bilgisayar faturalıdır.Toplamda 3 yıl garantilidir.Pırıl pırıl karttır.Orjinal kutusunda,orjinal faturası ve fotodaki gibi kutu içeriği ile gönderilecektir.Antistatik poşetide vardır.
    Kart çok serin ve temiz kullanılmış bir üründür.Yükte 61 -62 derece fotoda mevcut.Her zaman böyle sessiz ve serin kart denk gelmiyor.
    İstediğim fiyat:satıldı
    http://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/GTX680DC2O2GD5/specifications/
     ASUS GTX 680 2GB DCU II OC ASUS GTX 680 2GB DCU II OC
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marins -- 28 Şubat 2015; 18:03:53 >

• arkadaşım macununu yenilediğine göre zaten garanti hizmeti alamassın bundan sonra . O yüzden fanın kırık olması vs önemli değil. Zaten o ürün şu an garanti şartlarını ihlal etmiş vaziyette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egokam

arkadaşım macununu yenilediğine göre zaten garanti hizmeti alamassın bundan sonra . O yüzden fanın kırık olması vs önemli değil. Zaten o ürün şu an garanti şartlarını ihlal etmiş vaziyette.

garantiyi etkilemez o kadar kart sattım soğunun macununu yeniledim. sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egokam

arkadaşım macununu yenilediğine göre zaten garanti hizmeti alamassın bundan sonra . O yüzden fanın kırık olması vs önemli değil. Zaten o ürün şu an garanti şartlarını ihlal etmiş vaziyette.

ilanda ''garantisiz sayın..'' diye belirttim sanırım dikkat etmediniz.Garantilidir diye bişey söylemedim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.