Şimdi Ara

ASUS GTX 670 DirectCU II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı 2 aylıktır, Vatan garantisi devam etmektedir, çok az kullanıldı sıfır mahiyetinde. Kutusuyla birlikte tüm paket içeriği eksiksizdir. Fiyatı 700 TL olarak belirledim, nakit ihtiyacından satıyorum pazarlık payı yoktur. Almak isteyen 553 482 33 44 ulaşabilir.

ASUS GTX 670 DirectCU II

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Aynı kart dan 2 adet 3 gün önce 400 liraya satıldı, fiyatta revize şart. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cessabit -- 30 Temmuz 2014; 21:51:10 >
  • bayramın 1. günü 760 2 aylık 400 e verdi bir sıkıntısı vardır dedim almadım 2 saat sonra baktığımda satılmıştı kısmet :)
    mal sizin fakat alıcak olan arkadaşa kıyak yapmalısınız hayırlı bayramlar iyi satışlar.
  • 670'e 400 lira fiyat mı verilir? Abartmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Temmuz 2014; 13:06:24 >
  • ölücü detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: umrahel
    Ekran kartı 2 aylıktır, Vatan garantisi devam etmektedir, çok az kullanıldı sıfır mahiyetinde. Kutusuyla birlikte tüm paket içeriği eksiksizdir. Fiyatı 700 TL olarak belirledim, nakit ihtiyacından satıyorum pazarlık payı yoktur. Almak isteyen 553 482 33 44 ulaşabilir.

ASUS GTX 670 DirectCU II

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Öncelikle yanlış anlamayın ve ölücü zannetmeyin.

Zira forumda bazı arkadaşların paraya çok sıkışıp 400 Liraya GTX760 satması, "2. el GTX760 ların fiyatı 400 TL dir" anlamına gelmez.
    Helalinden 500 lira eder bence.

Ama şu da var ki, siz karta 700 lira demişsiniz.

Örnek vermek gerekirse MSI ın GTX760 Hawk Modelinin saat hızları GPU:1111 ve RAM de 6008 MHz.
    Zotac GTX760 AMP Modelinde ise GPU yine 1111MHz ama RAM olarak 200MHz daha hızlı, yani 6208 MHz.
    Kısacası Zotac çok az daha hızlı.

Şuradaki incelemeye bakarsanız, MSI GTX760 Hawk modeli olan kart, GTX670 modelinden %2 daha hızlı.
    />

Ve bu kartın, yani GTX670 den %2 daha hızlı olan kartın "SIFIR" fiyatı 9 TAKSİTLE 669 Lira.
    http://www.hizlial.com/zotac-gtx760-amp-edition-2gb-gddr5-256bit-dx111-nvidia-geforce-ekran-karti-zt-70402-10p/10398495

Siz, bu kart ile aynı kartı 2. el olarak 700 liraya satıyorsunuz.

Tabi ki elinizdeki kartı, milletin sıkışıp 400 liraya GTX760 sattı diye öldürmeye kalkmayın.

Ama sizin kartın denginin sıfırı, 9 taksitle 669 lirayken de bu fiyatı normal bulmayın yani.

Zira ben ve yukarıda eleştirmiş olan arkadaşlar da bulmuyorlar.

Haa. Sizin için söylüyorum. Ben de kart bakıyordum. 669 liraya alacağıma 500 liralara alabileceğim kart bakıyordum.

Fiyatı revize etmezseniz, elinizde durur, o kadar. Demek ki satmaya niyetiniz yok demektir. Yine de siz bilirsiniz.

NOT: Forumda GTX770 ayarında MSI R9 280X i 575 liraya satıyorlar ve sizin karttan da %12 civarında hızlı 125 lira daha ucuz..

Bilginiz olsun...

• Baya önceden forum dışına satılmıştı. Güncellemesi de yapılmıştı. Ne olduysa yeniden hortlamış. Tabii ki güncel olsaydı 700TL istemezdim şu an. İlgilenenler kusura bakmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umrahel
    Baya önceden forum dışına satılmıştı. Güncellemesi de yapılmıştı. Ne olduysa yeniden hortlamış. Tabii ki güncel olsaydı 700TL istemezdim şu an. İlgilenenler kusura bakmasın.

Bayaaaaa önceden satılmıştı, hortlamış derken:

"30 Temmuz 2014; 16:53:15"

İlanı 30 Temmuzda vermişsiniz. Yani 7 gün önce.

Ben de 2 Ağustos'ta , yani siz ilanı verdikten 3 gün sonra cevap yazmışım.

Bir ilan nasıl oluyor da 3 gün içinde cevap yazılınca hortluyor.
    Hadi yıllar sonra yazılsa , hortlamış dense anlarım.

Bir de 7 gün , nasıl oluyor da "Bayaaaa önceden" oluyor.

Baya önce falan değil işte.

Hepi topu 1 hafta öncesi.

Şuna "Unutmuşum" desenize.

Güncel olsaydı 700 lira istemez, daha az isterdim demişsiniz.

Yahu zaten 1 hafta önceden bahsediyoruz. 1 hafta önce 700 isteyen , 1 hafta sonra 500 isteyecek değil ya...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.