Şimdi Ara

^^ asus gtx 1660 super oyunda fanlari calismiyor^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

h87m d3h anakart
    2x4gb ram
    i3 4160
    corsair vs 550w
    gtx 1660 super

ekran kartini guc bela windows7 isletim sisteminde suruculerini kurup calistirdim.yanliz pc ilk acildiginda ikinci fani birkac sanine donuyor ve duruyor.onu birkac saniye sonda birinci fan takip ediyor.

az once world of warships i actim.ana ekraninda durdum haberleri actim vs arka planda calisan gpuz den sicakliga baktigimda gpu 50 derece demekte.ama fanlar hala calismiyor.

surucu olarak asus un sitesinden degil de nvidia nin sitesinden bu kart icin onerilen en gunceli kurup indirdim.

karti iade edeyimmi yoksa bir cozum varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandığınız ekran karında Zero RPM (0dB) özelliği varsa 55 dereceye ulaşmadan fanları çalıştırmaz.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    tesekkur ediyorum.fanlar calisti.
    peki bu ozellik kapanabiliyormu

• I3 4160 cok zayif bir islemci.
    Islemciniz guclu olsa misal %50 kullanimla 1660superi besleyebilecek ve ekran karti tam yukte calistigi icin isinip 60 70derece olacak. Ancak sizin islemci cok zayif oldugu icin hemen %100e ulasiyor ve ekran kartini besleyemiyor. Yani ekran karti kullanimi muhtemelen %30 40gibi kaliyor. Bu durumda da yük altina girmedigi icin isinip 55dereceye ulasamiyor ki fanlar donsun. Zero rpm ozelligi faydali bir ozellik. Isinmayan kartin fanlari neden bosu bosuna dönsün eski ekran kartlari gibi. Kapatiliyosa da kapatmayin cunku o kart sizin sistemde yatar. Yatan kartin fani eskimesin bosu bosuna.
  • münşi kullanıcısına yanıt
    tesekkur ediyorum.dediginiz gibi ilgilenmiyorum artik donup donmedigiyle.
    50 derecelerde bu kartin gpu su yanmiyorsa sorun degil

i3 4160 a gelirsek.evet zayif islemci bende ddr5 ciktiktan sonra yeni anakart islemci ram alip devam ederim dusuncesindeyim.kaldiki auto-cad programi disinda oynadigim oyun world of warships

dun aksam renk sonda detay sonda aa af hepsi acik fps sayisi 80 in altina dusmedi.ama ekrankarti gpu su %55 seviyelerde calismis. o anlarda sicaklik 60 derece fan donus hizi %27 felandi

nfs serisinden bir oyunda deniyim de islemci ekran karti arasindaki darbogazi daha net anlarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1660 Super Aero ITX OC
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.