Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asus GTX 1070 Tİ Turbo 8 GB

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
ekran görüntüsünün ekran görüntüsünü alıp ilana eklemek fiyata değer katıyor evet görüyorsunuz :)
-
Forumda bir sorun olacak sanırım ki çift yükledi resimleri uzattı. Sayemde post kastın bak ne güzel
Kart Satılmıştır!
Alıcı büyük ihtimal mining için almıştır öbür türlü başka bir sebep bulamadım.. Hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kıyaslandığında tabi ki birisi yeni teknoloji o ayrı ama performans olarak bizzat test ettiğimde bazı yerlerde geçebiliyor ki testler de de görülüyor. Benim geçebiliyor dememdeki sebep kartın saf oyun performansıdır, RTX ya da DLSS teknolojilerini kıyaslamadım, kıyaslanmaz
Kıyaslanamaz zaten hocam arasında çok fark var. O yüzden mining için almıştır demiştim, 5bin-5500 liraya bulunabiliyor sıfır 2-3 fanlı 2060 ve dlss açıldığı zaman büyük fark atıyor aynı kalite ile. Yani 4 5 fps saf performanstan fark atıyor ama dlss açılınca o farkı %40 açıyor. 300 lira fark içinde hiçbir oyuncu almaz bence şahsen miningci de sıfır 1660 alırdı nasıl satıldı ben şaşırmadım değil biraz. Blower tipi kart birde yinede alıcıya bol kazançlar dileyelim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X