Şimdi Ara

Asus GTX 1070 Tİ Turbo 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus GTX 1070 Tİ Turbo 8 GB

Kart sorunsuzdur, güvenlik bandını daha yeni kendim söktüm macunu yenilemek için. Kart AMD tarafında eski kartım olan RX 5600xt, NVIDIA tarafından da RTX 2060'ı çoğu oyunda geçmektedir. Yıllardır AMD kullanıyordum ama NVIDIA'nın 4 senelik kartı bile mükemmel stabil çalışıyor. Kartı satmaktaki amacım daha bir üst kart almaktır. Oyunların RTX 2060 ile yapılmış test görüntülerini koyuyorum. İsteyene dilediği oyunun testini yapıp yollayabilirim. Pazarlık az miktarda vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatı görmek için itina ile "mükemmel ekran görüntülerini" kaydırmanız gerek.

ekran görüntüsünün ekran görüntüsünü alıp ilana eklemek fiyata değer katıyor evet görüyorsunuz :)

• SoSeriouS kullanıcısına yanıt

Forumda bir sorun olacak sanırım ki çift yükledi resimleri uzattı. Sayemde post kastın bak ne güzel  

Kart Satılmıştır!

• GuitarMania kullanıcısına yanıt
    Yalniz 2060 i çoğu yerde geçiyor demissiniz ama dlss açınca arasında çok fark oluyor, 2k hatta 4k da oynaniyor 2060 ile.
    Alıcı büyük ihtimal mining için almıştır öbür türlü başka bir sebep bulamadım.. Hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt

Kıyaslandığında tabi ki birisi yeni teknoloji o ayrı ama performans olarak bizzat test ettiğimde bazı yerlerde geçebiliyor ki testler de de görülüyor. Benim geçebiliyor dememdeki sebep kartın saf oyun performansıdır, RTX ya da DLSS teknolojilerini kıyaslamadım, kıyaslanmaz 

• GuitarMania kullanıcısına yanıt

Kıyaslanamaz zaten hocam arasında çok fark var. O yüzden mining için almıştır demiştim, 5bin-5500 liraya bulunabiliyor sıfır 2-3 fanlı 2060 ve dlss açıldığı zaman büyük fark atıyor aynı kalite ile. Yani 4 5 fps saf performanstan fark atıyor ama dlss açılınca o farkı %40 açıyor. 300 lira fark içinde hiçbir oyuncu almaz bence şahsen miningci de sıfır 1660 alırdı nasıl satıldı ben şaşırmadım değil biraz. Blower tipi kart birde yinede alıcıya bol kazançlar dileyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.