Şimdi Ara

Asus Gtx 1070 Strix 8gb OC ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus Gtx 1070 Strix 8gb OC ekran kartı
    Asus Gtx 1070 Asus Strix-a8g 2200 TL Vatandan alınma garantisi devam etmekte(2 sene 6 ay daha garantisi var), Gtx 1080 alacagım icin satılıktır. Mining overclock vs yapılmamıştır.

Pazarlık yok, get/met/sanalpazar vs yok. Elden alışveriş tercih yada önden Eft sonra kargo seklinde satılabilir.
    Maltepe yada Tuzla elden teslim edilebilir.

İyi Çalışmalar,
    Z. Cem VARDAL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Temmuz 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kendisinden ben alıyorum büyük bir ihtimal
  • Vay arkadaş ilanı koyduğu gibi satılmış ben bu fiyata 1080 satamıyorum :D kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaşta muhtemeldir ki miningçi bir kaç gündür neredeyse bütün ilanlara pm gönderiyor,şimdi mining işi yapanlar aylık şu kadar getirisi var diye yem atıyor ellerindekini satmak için bunu görüp duyanlar vaay paraya bak düşüncesi ile kartlara saldırıyorlar,olan oyunculara oluyor ama az kaldı,biraz daha sabır.
  • Arkadaşlar kart hala satılık, kimsenin aldıgı ettigi yok. Konuyu kirletene kadar, yukarıda satışta yazısına bakınız lütfen.

Ilan sahibi olarak lütfen ilana saygı duymanızı rica ediyorum.
  • GTX 1070 için 2200 tl çok diyenler zamanında sıfır rx 470 ler 900 TL iken şuan sahibinden.com da 1500 TL den satılıyor üstelik 1200 TL ye hemen nakit alırım diye alınık ilanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust88 -- 6 Temmuz 2017; 19:26:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1070 8gb
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.