Şimdi Ara

█► ASUS GTX 1070 8GB ROG STRIX (1525 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Satma nedenim oyun oynamamamdır yani bu kadar güçlü bir karta gerek yok. Kutu içeriği tamdır, içindekilerde kullanılmamıştır, bana nasıl geldiyse sizede o şekilde eksiksiz gönderilecektir. Yurtdışında alınmıştır, 8 ağustosdan beri kullanmaktayım yani 2 aylık kart. Kartın ilk sahibiyim ikinci elde elden ele dolaşan, ticaret yapmak için kullanmış kartlardan değildir. Kart temiz ve problemsizdir, şu an bu konuyu açtığım PC'ye takılıdır. STRIX-GTX1070-8G-GAMING modeldir. STRIX'lerin bazılarının soğutucusu fabrikasyon hatalıdır ve yüksek derecelerde çalışır bende ki kartda bu sıkıntı yoktur, aşağıyada kanıt resmini koydum, kart kendi auto fan profilinde firestrike testinde kart 55 dereceyi geçmeyip fanlarını bile çalıştırmamıştır(kasadan kasaya farklılık gösterebilir) Firestrike testi tamamen default ayarlarda yani kutudan çıktığı gibi test edilmiştir, OC modunda bile değildir, firestrike graphic score sonucunu isteyen kendi kartı ile kıyaslayabilir. Kartın bellekleri 1070'lerde sıkıntılı olan micron değil sorunsuz ve daha iyi olan samsungdur. Kartın soğutucusu filan sökülmemiştir. Gerçek anlamda sıfırdan farkı yoktur zaten aldığım ürünleri 2. el satabilme ihtimaline karşın gayet temiz kullanırım kutu içeriğine filan dokunmam, ne kadar titiz davrandığımı görmek isteyen dükkanımdan haziran ayında sattığım 290x başlığınıda inceleyebilir. Kart gönderilerken kargoya direkt kendi kutusu dışında birde dış kutuluma daha yapılıp gönderilecektir yani orjinal kutusunun zarar görmeyecektir ve üstüne kargo firması tarafından birşeyler yapıştırılmayacaktır. Alıcının doğal olarak bilmesi gereken herşeyi yazmaya çalıştım, indirim dışında sormak istediğiniz soru varsa PM atabilirsiniz. İndirim için atılan mesajlara cevap verilmemektedir herşeyi gayet açık belirttim satıldı + alıcıdan kargo, keyfi satıştır satılmazsada kullanırım. Resimler kartın kendisine aittir. Takas düşünmüyorum.

█► ASUS GTX 1070 8GB ROG STRIX           (1525 TL)█► ASUS GTX 1070 8GB ROG STRIX           (1525 TL)█► ASUS GTX 1070 8GB ROG STRIX           (1525 TL)█► ASUS GTX 1070 8GB ROG STRIX           (1525 TL)

Fıyat : satıldı

Kargo alıcıya aittir. Kargoların kapanma saatine kadar havale yapılırsa aynı gün kargoya verilir. Ptt, aras veya yurtiçi ile gönderilebilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Ekim 2016; 18:8:48 >

• taksitli satış dükkan açma gibi olanaklarınız varmı
  • P.M atmak istemiyorum ancak mesaj atılmıyor şu anda. Kart satıldı mı acaba?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    SİSTEM KÜÇÜLTMEK Mİ İSTİYORSUNUZ YOKSA TAMAMEN Mİ SATACAKSINIZ HOCAM ONA GÖRE GPUSU YENİ SIFIRLANAN GTX970 İM VAR ÜSTE PARA VEREREK BİR ALIŞVERİŞE GİREBİLİRİZ BELKİ EĞER DÜŞÜNÜRSENİZ PM BEKLİYORUM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.