Şimdi Ara

Asus gt BE98 vs Asus gt be19000 ,hangisi alinmali yardim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Beta olani degil , yukarida bahsettiginiz yeni olarak size gönderdikleri xml linki çalismiyor diye bahsettiginiz firmware ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • Bu sbaah geldi benim yigidim , ilk kurarken yazilimi sordu yeni yazilim var dedi ,ne yapalim diye ,guncelle dedim. Simdi hersey çok güzel oldu, eskisi ilk günden bozukmus gercekten çok fark var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 14 Haziran 2025; 13:52:46 >

• Internette genel bir yavaslama sorunu mu var savastan dolayi, fark eden varmi superonline de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 15 Haziran 2025; 10:57:45 >

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

restart yap diyeceğim ama fiberde ne fakr eder bilmiyorum.   ben de öğlen ilk internete girdiğimde (tt) sıkıntı vardı. bu da ne böyle demiştim.

Ona erişemedim bir türlü ne olduğunu bilmiyorum saçma sapan bir link link gönderdim.

https://dlcdnta.asus.com/pub/ASUS/wireless/GT-BE98/FW_GT_BE98_300610237839.zip?model=GT-BE98&Signature=t4Cy6S9Bhu8sacHghd1ro~TGI~zSd0uqofqWBb1qBPNbb9PJF06Jlv7dNYd7HVrViMtB7ijYheECuQqZgDOA2dKppE973YZIpJc2owMBrMg2XzaIHJ6h1nvp4XhlRftvWoiuvV0Fvikh5uNB5wQOKJWQ4fxns8S-~ZG3qTrUnQMWpk30vHZ~sbGZ4yl8HwTbBOohhIfRvonT6JvA4bjZe5oNi-O2xJq3xYtKZBZVGgu07QKcidTTrvStBGNXDpO8k3IkEwadYk0nn6fjfXxOHnxRhu6L330me6BOsW8PXjaIM9nDOpW5AQv8jpxZWngPaU-B--qMTrD-MNsWeEWeLA__&Expires=1749624632&Key-Pair-Id=K2ITB7O97XKKCX

Türktelekomda öyle bir şey yok

Biraz garip olacak ama bu yeni cihaz dada wifi6 radyoyu göremiyorum, aktif ediyorum ama hiç bir cihaz bulamuyor yine , wifi ismi gizli degil ama yok, sizin cihazda hala wifi6 radyosu açikken cihazlarda taramalarda gozukuyormu wifi6 radyosu ve sifrenizi girip baglanabiliyormusunuz wifi6 olaraktan .

Öncelikle wifi6 mı yoksa wifi7 mi görmek istiyorsunuz. Yani wifi6 5 ghz wifi 7 6ghz siz 6 ghz mi görmeye çalışıyorsunuz. Bende wifi6 5 ghz da wifi7 6 ghz de ve wifi 2.4ghz de görünüyor. Bende her biri ayrı wifi adı var.

Wifi7 ben Vr gözlükte kullanıyorum. 1.Wifi6 5ghz e da telefonda evin her yerine telefonla gidiyorum. Telefon ve tablet de max data transferim 2400mbps geçmiyor. Oda yaklaşık 2.4gbit veya 2400mbit. Aimesh sistemim var. 2.wifi6 5ghz de bazı akıllı cihazlarımı bağlıyorum. 2.4 ghz de akıllı evimi bağlıyorum. Wifi de akıllı cihazlarımın anlık kopması dışında pek sorun yaşamıyorum. 5 ve 6 ghz lerde hiç sorun yaşamıyorum. 2.4 gbit akıllı cihazlar anlık kompa oluyor bilmiyorum. 1 gbit internet kullanıyorum hız düşüşü yaşamıyorum wifi de 2 ms ping farkı oluyor kabloluda yani işini fazlası ile yerine getiriyor.

Cihazda görünmüyorsa cihaz desteklemiyor olabilir.

Cihazın kablolu olarak sorunları vardı. Bir kaç restart dan sonra düzeldi. Aimesh 10 gbit olarak bağlı. Bilgisayarın kablosu hiç kopmadı. Çok garip bir şekilde axe7800 acsess point kablolu olarak kullanıyorum o bile etkilendi. Kablolu bağlantıda kopma vs yaşadım ama bir kaç gün bu sorunu yaşadım restart attım vs sonunda artık her şey oturdu gibi.

Şuanda olan sorunlar.

DDNS Düzeltildimi bilmiyorum testini yapmadım.

Wifi de aimesh olarak bağladığın wifi6 cihazı 160 mhz desteklese bile 80 mhz de kalıyor. (En büyük sorun bu)

Akıllı ev cihazları bazen modem de bağlı gibi görünüyor ama çalışmıyor cihaza ulaşılamıyor. (Restart atmam gerekiyor) Stabil bir 2.4 ghz bağlantı sağlayamadım. Dün restart attım bu gün tüm cihazlar düzgün çalışıyor. 36 saatir sorun çıkarmıyor.

Vlan id 35 yapınca 10 gbit takma istemesi donanımsal olduğu için bunun çözümü yok. (ont cihazından SFP çevirim vlan id open wrt girmek lazım. Bu işlem baya karışık)

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Açikçasi söyle söyleyeyim.modem ayarlarinda ag basligi altinda ,wifi aglarini tek tek ayirdim. 2.4 - 5.1- -5.2 ve 6 ghz olarak her birine farkli isimler verdim ve sifreler verdim ve 6 ghz ag hariç üçùne baglanabiliyorum wifi taramalarinda görebiloyorum., fakat wifi 6 wifi7 uyumlu cihazlar da var ama wifi6 radyosunda hayat yok hiç bir taramadaa cikmiyor wifi analiz programlarinda bile bulamadim

Cihazın desteklemiyor bende sorun yok.

Hayir hocam öyle degil,cihazlarim en az wifi6 destekli zaten asagi yukari ,wifi7 de var bir telefon s25ultra hepsinden vazgectim arkadasimin laptopunu denedik asustuf serisi gaming laptop onunki. Onda bile baglanamadik , cihaz sorunlu kanaat getirdik , bugun garantiye gönderdim tekrar bakalim.neler olacak, durumlar yüzüm bir gülmedi su makineden yana ,altarnatif pek muadil bir cihaz da yok esdeger

• GT-BE98 ana router ASUS RT-BE92U aimesh yapınca wifi6 da 160 mhz çalışmıyor. 1200mbps bağlanıyor. İkisi de güncel router ama desteklemiyor. Böyle bir saçmalık yok. Hala düzeltmedi bunu asus, Wifi6 80 mhz 1200 mbps kullanıyorsunuz aimesh yapınca eski wifi6 larda böyle bir sorun yoktu delirmek elde değil. Bozuk ya bunların router hakleniyor da zaten

• Bende asus be92u modeli var ana router olarak bunu kullanıyorum sizdeki cihazların dbm değerlerine hiç baktınız mı TT nin vermiş olduğu routerin dbm değerleri kat kat daha iyi kapsama alanı çok daha iyi bi kontrol edermisiniz ben android telefondan bakıyorum o kadar para verdiğimiz routerler nasıl TT nin verdiği routerden daha kötü kapsama alanına sahip olabiliyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.