Şimdi Ara

Asus gpu tweak kullananlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu programın msı afterburner dan ek olarak voltaj verebilme fonksiyonu olduğunu öğrendim (msı da varsada ben beceremedim) bu özellikle kart yanarmı ? msı da 9800gt mın stok hızı 600 mhz. 700 de kullanıyorum 700 ü azıcıkta tgeçsem ekran karartıları oluyor voltaj yetmiyor. sınırda yani voltaj verip 750 lere geçekbilirmiyim ? kart yanma olasılığı varmıdır ?

• Ekran kartın yanmaz korkma o kadar . 0.01 gibi azar azar voltaj vererek OC yap . Stabiliteyi tuturduğun anda kullanabilirsin . Ancak fan hızını yükseltmen gerekecek , gpu eskisine göre daha çok ısınıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Ekran kartın yanmaz korkma o kadar . 0.01 gibi azar azar voltaj vererek OC yap . Stabiliteyi tuturduğun anda kullanabilirsin . Ancak fan hızını yükseltmen gerekecek , gpu eskisine göre daha çok ısınıcak

hocam gpu fanım kontro ledilemiyor paso tam gaz çalışıyor ısınma sorunyok gibi 1 2 saat bf3 oynadığımda bile 64 65 dereceyi geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

quote:

Ekran kartın yanmaz korkma o kadar . 0.01 gibi azar azar voltaj vererek OC yap . Stabiliteyi tuturduğun anda kullanabilirsin . Ancak fan hızını yükseltmen gerekecek , gpu eskisine göre daha çok ısınıcak

hocam gpu fanım kontro ledilemiyor paso tam gaz çalışıyor ısınma sorunyok gibi 1 2 saat bf3 oynadığımda bile 64 65 dereceyi geçmiyor

Kulaklar sağır olur hocam nasıl dayanıyorsunuz o sese sorun olmaz o zaman . Fakat ekran kartını değiştirmende fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: momenty

quote:

Kulaklar sağır olur hocam nasıl dayanıyorsunuz o sese sorun olmaz o zaman . Fakat ekran kartını değiştirmende fayda var

ne yaparsam yapayım voltaj bölümünü kontrol için açamıyorum sanırım desteklenmiyor ekran kartım şuan durumum yok bikaç ay daha idare edeyim dedim ama böyle edicez artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.