Şimdi Ara

Asus gene-z bios update sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Al Suite 2 ile bios güncellemesi yaptım internet üzerinden dosyayı bilgisayara yükledi bilgisayara reset attı ve siyah ekranda bios update yapıyordu yüzde 46 da bilgisayar kapandı kendi kendine bilgisayarı yeniden actığımda "enter setup to recover bıos settings" yazısı verdi ve windowsu başlatmadı biosa girip cıktığımdada durmadan reset atıyor.
    Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

• Nasıl düzelteceğiniz hakkında bilgim yok ama ben asla Bios update yaparken windows üzerinden yapmıyorum Biosa girip oradan yapıyorum. Çözüm yolu bulamaz iseniz mecburen garantiye göndermeniz gerekecek
  • bios update olayını biostan yapacaksın . Biosa girebiliyorsan , tools bölümü altında -ASUS EZ FLASH- olmalı , yükleyeceğin biosu da usb ye at .

Asus gene-z bios update sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 29 Mart 2012; 9:01:58 >
  • dediğiniz gibi yaptım usb attım biosa girip dosyayı secince image integrity check failed yazısı cıktı ? neden olabilir.
  • Başka fikri olan varmı acaba?
  • Biosu güncelledim ama daha windows simgesi gözükmeden reset atıyor durmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan_kocamaz

dediğiniz gibi yaptım usb attım biosa girip dosyayı secince image integrity check failed yazısı cıktı ? neden olabilir.

+1
    aynı sorundan bende bios güncelleyemedim çözüm bilen varsa söyerse sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte BIOS Güncelleme Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usb yi fat32 formatlayip birdaha deneyin .
  • fat 32 ile formatlayıp biosu güncelledim ama bu seferde bilgisayar durmadan reset atıyor windowsun simgesi bile gözükmüyor
  • eski biosu geri yüklemeyi deneyin ( asusun sayfasindan indirin 0902 ). biosu yükledikten sonra tekrar biosa girip , load defaults yapin . yine calismaz ise , cizgi elektronik cagri merkezini arayin .
  • ESKİ BİOSU KABUL ETMİYOR
  • sistem kapalı iken içinde eski bios olan usb stickte dosya adını M4E.ROM olarak değiştirin , usb drive ı ROG connect portuna takıp rog connect butonununa basın 1-2 saniye, downgrade edecekmi bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 30 Mart 2012; 0:44:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.