Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS GeForce ROG STRIX RTX 2070 SUPER GAMING 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı Satın Al 25 Temmuz 2023 21:10 1 1 ASUS GeForce ROG STRIX RTX 2070 SUPER GAMING 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı Selamlar.Yeni ekran kartı aldığım için eski ekran kartımı satmayı düşünüyorum,-ASUS GeForce ROG STRIX RTX 2070 SUPER GAMING 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran KartıTemmuz 2020 'de alındı. Kutu içeriği eksiksiz mevcut(sticker dışında). Fatura bulunmaktadır, garantisi yeni bitmiştir. Herhangi bir kırık,çıkık,darbe oluşmamıştır. Teknoloji konusunda vurup kıran birisi olmadığım için temiz kullandığımı düşünüyorum. Oyun oynamak dışında extreme şekilde yüklenmedim. Fiyatın ideal olduğunu düşünüyorum. Pazarlık konusunda bir gıdık payımız vardır. Ankara İncek/Kızılay içi elden teslim edilebilir. Alacak kişinin görmesi ve içini rahat ettirmesi önemli bir konu. İsterseniz kargoya da verebilirim. Önce havale olacak şekilde kabul edersiniz görüşebiliriz. (Henüz temizliğini yapmadım, teslimden önce bütün temizliği yapılıp teslim edilecektir.)Fiyat - 7500tl (Pazarlık payı vardır.)Hepimize hayırlı günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS GeForce ROG STRIX RTX 2070 SUPER GAMING 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı