Şimdi Ara

ASUS GEFORCE GTX 680 (Çok temiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS GEFORCE GTX 680 (Çok temiz)
    ASUS GEFORCE GTX 680 4 GB Ekran kartımı satıyorum. Kartın ilk sahibiyim ve çok temiz kullandım, kutusu v.s. resimde gördüğünüz gibi herşeyi duruyor. kartı sadece oyun oynamak için kullandım overclock gibi şeylerle uğraşmadım hiç. Yeni ekran kartı aldığım için satıyorum alan arkadaş sorunsuz kullanabilir.ASUS GEFORCE GTX 680 (Çok temiz)ASUS GEFORCE GTX 680 (Çok temiz)ASUS GEFORCE GTX 680 (Çok temiz)ASUS GEFORCE GTX 680 (Çok temiz)ASUS GEFORCE GTX 680 (Çok temiz)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• rx 570 i 600 e satıyorlar hocam ;

gpu.userbenchmark.com
    UserBenchmark: AMD RX 570 vs Nvidia GTX 680
    https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-680-vs-AMD-RX-570/3148vs3924

• Kardesim bilip bilmeden konusma allah askina ya. 850-900 liranin asagisindaki rx570 lerin %99 u mining kartı. Fiyatını gayet normal yazmış arkadaş. Gtx680 de kötü bir kart değil hala gideri olan bir kart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertstar15

rx 570 i 600 e satıyorlar hocam ;

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-680-vs-AMD-RX-570/3148vs3924
    Arkadaş parada versin mi üste, malum bedavaya gömmezsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

Kardesim bilip bilmeden konusma allah askina ya. 850-900 liranin asagisindaki rx570 lerin %99 u mining kartı. Fiyatını gayet normal yazmış arkadaş. Gtx680 de kötü bir kart değil hala gideri olan bir kart
    hocam mining yapmış ve mining yapılmış kart kullanmış olarak söyleyebilirim sandıgınız kadar kötü durumda değil kartlar rx 470 aldım msi gaming x kutu fatura yok 450 tl ye kart 73 dereceyi geçmiyor orjinal rom attım furmark testi yaptım durum bu ha bazı kartları gpu core düşürmeden kullanıyorlar pert oluyor onlar ama bilinçli mining yapan adamdan kart alınır
  • Tamam kardeşim o zaman sen mining yapılmış kartları al. Sadece oyun için kullanılmış temiz kartlarin fiyatlarına da yorum yapma mümkünse. Hayırlı satışlar hocam size de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler Hocam. yani yukarıda yazıldığı gibi piyasadaki ortalama fiyatlardan farklı değil benimde istediğim. Ciddi düşünen olursa da elbet pazarlığıda yaparız bir miktar onun dışında keşke gereksiz meşgul etmeseler insanları.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.