Şimdi Ara

Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit EKRAN KARTI
    Kartı 2016 tarihin de Vatan bilgisayar Beylikdüzü şubesinden aldım, ekran kartı tamamen çalışır durumda kutusu ve faturası durmaktadır. Overclock vs. yapılmadı, anakarttan temizlik dışında hiç çıkarılıp dışarı da saklanılmadı. Uzun zaman önce aldığımdan ötürü garantisi bulunmamaktadır. Bir fanı bozuk ancak Yüz TL lik bir masraf ile onarımını yaptırabilirsiniz. Çalıştığım için fazla oyun oynamıyorum bu yüzden hafta da sadece ortalama günlük 5-6 saat falan kullanılmıştır. Fanları test etmek amaçlı 8 saat furmark testi yapıldı ondada maksimum 48 derece oldu ekran kartı yani bozuk olan fanı onarmadan da sıkıntısız oynayabilirsiniz hiç bir sıkıntı yok. LED ışıklarını şuana kadar hiç kullanmadım diyebilirim çünkü Işıklı şeyler pek dikkatimi çekmiyor, sevmiyorum fazla sistem başladığın da otomatik olarak açıldığı için maksimum 12 saat falan kullanılmıştır 2016 tarihinden bu yana ve hala ilk gün ki gibi parlak ve göz kamaştırıcıdır.

Pazarlık yoktur son fiyatımdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel fiyatmış ihtiyacım olsa alırdım.
  • Arkadaşlar fanın biri bozuk yazmış sanırım okumamışsınız. Sorunsuz sıkıntısız olanı zaten 1900 TL ye satılıyor. Kart temiz ancak fiyatı çok da güzel değil. Hayırlı satışlar
    @hacıveli--Hd 5870 V2 Sanalpazardan Alındı---@redkid06---TT Contac 16 Sanalpazardan Alındı---@seiten---A-Data DDR2 800 MHZ CL4 Satıldı---@jasonjustice---Amd Phenom ll X6 1090 T Sanalpazardan Alındı---@neferkamer(muratkuleci) OCZ Aglty 3 120 Gb SSD Alındı---@neferkamer(muratkuleci) İntel Q8200+Gigabyte EP45-DS3L+A-Data 800 MHZ RAM Satıldı---@lawyerzzz XFX HD 7970 O.C Black Edition Havale İle Alındı---@ZemberekKuşu LG G3 32 GB GOLD Havale ile Satıldı---@ÖzgünK 1 Tb HDD sahibinden ile satıldı.---@Nevfel SANDISK 256 GB SSD PLUS havale ile alındı.@bboy1928---İpega 9076 Havale ile Satıldı@TermeLee---Logitech G633 Havale ile Alındı--- @Bmw. Komple kasa havale ile alındı.---@Ronon Dex Asus RX570 OC havale ile alındı@DramaYoLLaRI Hyper 212 Led havale ile alındı.---@jerjer7 Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF havale ile alındı.@Justruling10 2 Ekran kartı havale ile satıldı.
    NOT : @neferkamer(muratkuleci) ürünü elden teslim almasına rağmen kargodan düşük puan vermiştir---@ZemberekKuşu telefonun durumunu bildiği halde alım yapıp düşük puan vermiştir---Diyecek bir sözüm yoktur, İnsanın Vicdanı en büyük Mahkemesidir... ...DİYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM...
  • CcOsmanLı kullanıcısına yanıt
    Kartın sağlamı 2000TL benim kartın sadece 1 fanı bozuk, fanı değiştirmeden de kullanabilirsiniz ki ayrıca fanı değiştirmek isterseniz; Aliexpressten 50TLye Türkiyeden ise 90-130TL arasın da bulabilirsiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Hocam bu sitede kartın sağlamı 1950 TL den ilan açıldı 2-3 tane 1900 TL ye de satıldı. Ben sağa sola göre değil foruma göre konuşuyorum. Sizin kartınızı kötülemiyorum ancak fiyatınız aman aman da ucuz değil onu diyorum.
    @hacıveli--Hd 5870 V2 Sanalpazardan Alındı---@redkid06---TT Contac 16 Sanalpazardan Alındı---@seiten---A-Data DDR2 800 MHZ CL4 Satıldı---@jasonjustice---Amd Phenom ll X6 1090 T Sanalpazardan Alındı---@neferkamer(muratkuleci) OCZ Aglty 3 120 Gb SSD Alındı---@neferkamer(muratkuleci) İntel Q8200+Gigabyte EP45-DS3L+A-Data 800 MHZ RAM Satıldı---@lawyerzzz XFX HD 7970 O.C Black Edition Havale İle Alındı---@ZemberekKuşu LG G3 32 GB GOLD Havale ile Satıldı---@ÖzgünK 1 Tb HDD sahibinden ile satıldı.---@Nevfel SANDISK 256 GB SSD PLUS havale ile alındı.@bboy1928---İpega 9076 Havale ile Satıldı@TermeLee---Logitech G633 Havale ile Alındı--- @Bmw. Komple kasa havale ile alındı.---@Ronon Dex Asus RX570 OC havale ile alındı@DramaYoLLaRI Hyper 212 Led havale ile alındı.---@jerjer7 Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF havale ile alındı.@Justruling10 2 Ekran kartı havale ile satıldı.
    NOT : @neferkamer(muratkuleci) ürünü elden teslim almasına rağmen kargodan düşük puan vermiştir---@ZemberekKuşu telefonun durumunu bildiği halde alım yapıp düşük puan vermiştir---Diyecek bir sözüm yoktur, İnsanın Vicdanı en büyük Mahkemesidir... ...DİYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM...
  • 1700 teklif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1070 8gb
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistem üzerinde çalışırken video alma şansınız var mı acaba fanları görebilir miyiz ?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.