Ve bunların yanında örnek veriyorum ( T-4181H ) Gibi modeller var
Ben 3 boyutlu olanı arıyorum ama bi türlü tam modelini bulamıyorum
Lütfen yardımcı olun sipariş vericem 1 hafta içinde acilen cevaplarınzı bekliyorum
Bide ben 3 boyutlu alırsam her oyunu sürekli 3 boyutlumu oynamak zorundayım ?
Yoksa istediğim zamanmı 3d yi açıyorum ?
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9233 Bu model 3D. Bir de asus g750jh-cv067h modeli var bu da 3D boyutlu. Eğer bekleme şansın varsa 2 ay bekle GTX 880M ekran kartı duyuruldu ve şuanda yurtdışında satılmakta. 2 ay içinde Türkiye'ye gelecektir bekleyebiliyorsan GTX 880M modelini al.
Ayrıca GTX 880M barındıran modeli ASUS G750JZ olarak geçiyor. 3D'yi istediğin zaman kullanabiliyorsun.
Leon
kullanıcısına yanıt
Ben zaten belçikada yaşıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kemalcamuz
Ben zaten belçikada yaşıyorum
Bütçe ve zaman varsa G750JZ modelini alıp arkana bile bakma derim.
Hocam jz modeli biraz çok pahalı ve zaten gereksiz benim için
Bide g750jh-cv067h bununla istediğim zaman 3d yi açıp kapabiliyorum dimi ?
Bide ekrana dokunmadan uzaktan fruitninja oynayabiliyomuyum bi videoda görmüştüm
BU BILGISAYARI ALMANI TAVSIYE EDERIM DIGER SITELERDEKI ASUS FIYATLARINA GÖRE HEM UYGUN HEM 3 D VAR ...
BU ARADA BENDE OYUNCU BILGISAYARI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMASUS VE MSİ ARASINDA GİDİP GELIYORUM ... SÖYLEDIGIN MODELLERI BENDE ARAŞTIRDIM 3 D ÖZELLIK DISINDA SIRADAN ÖZELLIKLERI VAR BENCE..
YURTDISINDA SATILMAKTA OLAN YAKINDA TÜRKIYEYE GELECEK OLAN ASUS G750 JZ HARIKA OZELLIKLERI ILE GELIYOR ( CIFT FAN SOGUTUCU TAMAMEN BAKIRDAN + RAİD DESTEGI VAR + KILLER WLAN DESTEGI VAR + GTX 880 YENİ SÜRÜM EKRAN KARTI )
AMABEN TABI BUNUDA BI KENARA ATTIM :) MSİ GT70 DOMİNATOR PRO-888 KODLU ÜRÜNÜN TÜRKIYEYE GELMESINI BEKLIYORUM ASUSA GÖRE KAT KAT ÜSTÜN ÖZELLIKLERI + 8GB EKRAN KARTI VE EN SON GELISMIS WLAN AGI DOUBLE SHOT ILE GELIYOR VE HIZI 3,4 GHZ DEN 3,7 E YUKSELTEBILIYORSUN ARTI SUPER RAID 2 VAR )