Şimdi Ara

.::ASUS G1S-A1 Gamer Notebook - Review & 3D Mark Tests::. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2100$ amerika fiyatı mı? Öyleyse bizde 2100€ + kdv falan olur hiç almıyım
  • yok amerika fiyatı 1750$ civarı...bize de en fazla 2000-2200$+kdv olarak gelir bence.ama parası yetmeyenler için 8600 gs ekran kartlı t7500 işlemcili Asus F3SV laptop var .amerika satış fiyatı 1550$...buda aynı şekilde şuan türkiyede yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 12 Haziran 2007; 19:51:24 >
  • Asus Türkiyeyle çok ilgilenmiyor gibi ama notebookları kesinlikle 1.sınıf
  • geldiği gün alacam vallaha
  • Aslında asus g1s ile Asus F3SV arasında çokda fark yok...f3sv de bence yeterli...tabii ki tasarım konusunda ise g1s...
  • nasil getirtmeyi dusunuosun yaaa??? beni tek dusunduren garanti olayi onda bi problem cikmasin . bunun turkiyeye gelmesine en az4-5 ay var ben kesin g1 alcam ama bu g1s i ayni fiyata getirtiosan tabiki buu alirim ama nasil yapcaksin biraz aciklarmisin 2100 dolar diosun boru diil yani bukadar para veriorum guvenilir olmali
  • nasil getirtmeyi dusunuosun yaaa??? beni tek dusunduren garanti olayi onda bi problem cikmasin . bunun turkiyeye gelmesine en az4-5 ay var ben kesin g1 alcam ama bu g1s i ayni fiyata getirtiosan tabiki buu alirim ama nasil yapcaksin biraz aciklarmisin 2100 dolar diosun boru diil yani bukadar para veriorum guvenilir olmali

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

Bunu 2100$ a getiren var.isteyen varsa pm atsın bana.ben getirtmeyi düşünüyorum..
  • asus g1 zaten turkiyede en ucuz 2100+kdv bukesin 2500veya2600+kdv fln olur bence piyasaya cikinca bole olur daha gelmesie cok var cunku g1 i araliktan beri izliodum nisan basinda geldi en az 4-5 ayi var piyasayagirip fiyatiin normallesmesi icin 7 ay lazim simdiden bukadar beklemeyi goze alamiorum yani oyuzden g1 alip devam etcem yoksa laptop alamayiz tam g1s i alcaimiz zaman asus yenisinin reklamini yapar bide onu bekleyememdelirmemek elde diil
  • Ben amerika dan g2s almayı düşünüyorum.Fakat hard disk çok yetersiz böyle bir makinada 5400 değil 7200 olmalıydı
  • amerikada çeşitli seçeneklerde almak mümkün. g2s için örneğin 17" 1680x1080 yada 17" 1920x1200 gibi ekran çözünürlük seceneği, hdd için ise 160 gb 5400/7200 rpm yada 200 gb 5400 rpm secenekleri mevcut.
  • Bu tarz çeşitli seçenekleri tercih edebileceğimiz bir site verir misin?Yoksa sadece mağazalarda mı böyle seçenekleri tercih edebiliyoruz?
  • amerika deyince, istenileni bulmak kolaydır demek istedim. hangi magazalar verir emin değilim. ama Asus kendi sitesinde ekran olarak belirtmiş, mesala g1 için 3 farklı çözünürlük gibi. bu isteğe göre değişebiliyor. hatta işlemci hızını bile istediğin hızda seçebiyorsun.

Intel® Core™2 Duo Processor T7700/T7500/T7300/T7100 : 2.4GHz~1.8GHz,800MHz, 4MB/2MB L2 cache

internette bir kaç site denk gelmişti. genellikle ebay gibi buyuk magazalarda yada Asus a distributor olan firmalardan istenilen niteliğe göre temin edilebiliyor.

ASUS G1S
    http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=74&l3=464&l4=0&model=1674&modelmenu=2

ASUS G2S
    http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=74&l3=463&l4=0&model=1675&modelmenu=2

• quote:

Orjinalden alıntı: black tiger

Ben amerika dan g2s almayı düşünüyorum.Fakat hard disk çok yetersiz böyle bir makinada 5400 değil 7200 olmalıydı

HDD nin 7200 olmasi makinenin pili daha cok kullanmasi ve daha cabuk isinmasina da sebeb olur arkadasim, sonucta bu urun de bi notebook

EDIT : Yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuJue -- 15 Haziran 2007; 6:18:25 >
  • Arkadaşlar bu ürün ne zaman Türkiye' ye gelecek yada gelecek mi????bilen var mı???
  • haber yok mu?
  • kötü haber tez gelir. Santa Rosa temelli yeni notebooklar, muhtemelen çoğu eylül sonu TR ye giriş yapacak. daha bir önceki versiyon olan G2 yi daha dün gördüm mavide. gerçi kimse almaz zaten onu. umarım uygun fiyatlı bir şekilde zamanında gelir ülkemize.
  • valla almayi cok istiyorum ama nakit sikintisi cok fazla amerikadan getirtme olayi gayet mantikli cunku turkiyedeki vergilerle fiyat cok artiyo ayrica bunun turkiyeye gelmesini beklemek var g1s geldiginde turkiyeye asus yeni bi model tanitcaak ooooo bunu beklersek laptop alamayiz; ya amerikadan g1s yada turkiyeden g1 . cok zor bi secim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vyc

valla almayi cok istiyorum ama nakit sikintisi cok fazla amerikadan getirtme olayi gayet mantikli cunku turkiyedeki vergilerle fiyat cok artiyo ayrica bunun turkiyeye gelmesini beklemek var g1s geldiginde turkiyeye asus yeni bi model tanitcaak ooooo bunu beklersek laptop alamayiz; ya amerikadan g1s yada turkiyeden g1 . cok zor bi secim.

Eğer imkanın varsa Amerika'dan G1S almak daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 18 Haziran 2007; 12:37:13 >

• kardeş hayırlı olsun verdin üçret ney kaca maletin ve gümrükte sorun oldumu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.