Dün Teknosa'ya gittim 3 tane yeni ürün gelmiş beklentilerimi çok rahat karşılıyorlar ama karar vermek çok zor bende sizlerden yardım almayı düşündüm.İnternette araştırdım sadece Teknosada var anlayamadım.Modeller , fiyat ve linkler aşağıda.
İşletim sistelmeri : Windows 7 Premium dur. İkisi arasında kaldım fiyat bakıdından biraz fark var HDD ve İŞLEMCİLER farklı ve intel sıralamasına baktığımda P8700 bayağı yukarıda yardımcı olun lütfen?
ya bende düşünüyorumda ekran kartalarındaki 220M olasyı canımı sıkıyo ben maya kullancam 230m olsa iidi bilmiyorum ama fiyata göre ii makinalar...
klavye si görsel olarak ürüne gitmemiş!
asus un benzer özelliklerde daha estetik ürünü var mı?
Aranızda iki modelden herhangi birini alan varsa cihazı değerlendirebilir mi? artıları ve eksileri nelerdir ? Yabancı bir sitede klavye ile ilgili sorun yaşayan birisini vardı Sizin görüşleriniz nelerdir?
253dv yi aldım, şimdiye kadar ses harici bir problem göremedim. sesi çok az çıkıyor,kulaklık kullandığımda da bi yansıma uğultu var, o yansıma diğer bilgisyarlarda da var mı bakıcam hatta teknosada.diğer 53dvlerde yani
Aradaki işlemci farkı için o kadar fark vermeye değmez..
bende bu 2 mnakina arasında kaldım bugun teknosada...ama 2 sinide alamadım..teknosa bu 2 ürün sadece kendilerinde var diye 1 lira bile indirm yapmıo..
1650 cok geldi ,, ama 2 makinada dehset ,, özellikle işlemcisi 2,53 olana hasta oldum.. düşermi acaba beklesek
Düşeceğini zannetmiyorum , çünkü raflardan kalkmak üzere olan bir seri. Bir model çıkar , fiyatı azıcık düşer sonra da piyasadan kalkar . Onun yerini yeni bir model alır. Ancak dolara göre fiyatta bir oynama olabilir...
Ben alırken ASUS F83VF253DV yoktu diğeri vardı, ondan bile çok çok memnunum internetten alın 100 tl hediye çekide veriyorlar, bütçeniz uygunsa işlemcisi iyi olanı tercih edin, yoksa diğerinde de hiçbir sıkıntı yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme