Şimdi Ara

asus f3se konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.ben bi kaç gün içinde asus f3se notebook almayı düşünüyorum ama asusun web sitesinde ekran kartı 128mb yazıyor vatan bilgisayarın sitesinde ise 256mb hyper memory diyor.ayrıca kendi sitesinde x2500 model yazıyor vatan bilgisayardakinde ise x1700... Bende vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum.Bu farkın nedeni sizce nedir?Ekran kartı paylaşımlımıdır?Ayrıca genel olarak bu notebook için görüşleriniz nedir?wireless baglantısı nasıldır?Çok soru sordum ama ilk defa laptop alıcam.Yardımınıza ihtiyacım var.

• F3se nin ekran kartı sürücüsü problemli. X2500 sürücüsünü indirip kurunca x2500 olarak çalışıyor ama orjinalinde hatalı olarak x1700 görünüyor.

http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=4&t=54 detaylar burada.
  • yav ben de F3SE200DR aldım ama bu aletin sitesinde parmak izi okuyucusu gösteriyo ve kamerası da farklı gözüküyo...aceba ayağa mı geldik bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirsin bi zamet..
  • yani koskoca asus firması bastan neden boyle bi hata yapmış ozaman.o driverı kurmadan kullanırsak bazı uygulamalarda sorun oluşur mu peki?yani kurmadanda tam performans alabilirmiyim?Bi de bu notebook hakkında genel düşünceleriniz nelerdir inceleyen ve kullanan kişilerden yorum bekliyorum.
  • resim ekleyebilir misiniz arkadaşlar
  • abi hp memeori 897 128 paylaşımsız memnunum y... bende olan problem bilgisayardda bigun çalışan programın ertesi günü hata vrmesi bide ekran kartını x2500 yerine x1700 gözükmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis006 -- 18 Eylül 2007; 10:46:27 >
  • Driver indir ve kur x2500 görecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS G2S yardım
    16 yıl önce açıldı
    Lenovo mu Asus mu?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora_man

yani koskoca asus firması bastan neden boyle bi hata yapmış ozaman.o driverı kurmadan kullanırsak bazı uygulamalarda sorun oluşur mu peki?yani kurmadanda tam performans alabilirmiyim?Bi de bu notebook hakkında genel düşünceleriniz nelerdir inceleyen ve kullanan kişilerden yorum bekliyorum.

Heryere yazdım buraya da yazayım....Driveri kurmakla mı alakalı yoksa ayarlarıyla mı oynamak lazım bilmiyorum ama Nfs Carbonu yükledim oyun direk özellikleri low atamış biraz yükseltiyim dedim yemedi...Yani performans alamazsın...Genel düşüncelerim parasına göre normal bi alet, programları cok dandik kamera programı cok cok dandik...Sık sık kitleniyo...Fazla beklentisi olmayanlar alabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.