Şimdi Ara

asus f3sc 220DR modeli hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gold'un sitesinde ASUS F3SC 220DR modeli için işlemcide t7500 yazıyor. Bugün Kadıköy'de ayaküstü golda girdim bir bayanla karşılıklı modellere bakıyorduk ve bana F3SC modelinde t7500 işlemcisinin olmadığını söylüyordu ellerinde mi kalmadı yoksa benmi yaznlış hatırlıyorum diye tekrardan siteye baktım gold'da F3SC 220DR modeli için gerçektende t7500 yazıyordu ve ellerinde var gözüküyordu.
    Sizce sitede verilen bilgilerde mi bir yanlışlık var yoksa Gold'da görüştüğüm müşteri temsilciyi bayanmı yanlış bilgi verdi?

• f3sc de 7300 ve 7500 işlemcili iki model var.
  • teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bu arada konusu açılmışken mühendislik çalışmaları için amd tabanlı bir sistem mi bakmalıyım yoksa intel tabanlı bir sistemmi bakmalıyım? (surfer, autocad.... ve benzeri programlar çalışacak)
  • Ben hep intel kullandığım için objektif bir yorum sayılmaz.
    Ama hep intel tercih ederim.
  • tekrar teşekkürler. Bende hep intel kullandım ama yinede aklıma geldi işte. Sormadan edemiyorum
  • abi bi de bsy war TV icin cıkış wermişLer(nerdeyse 1karışlık kablo).. ben izmirde oturuyorm çankayaya gittim ucunu buldm aldm uydu birbirine.. diğer ucunu kabLoLu TVnin kablosuna taktım calışmıyo ya.. napabilirm??
  • donanım habere yeni üye oldum..asus f3 sc 220 dr modelini kullanıyorum..2.2 ghz t7500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus K53sv boot hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.