Şimdi Ara

asus f3f.ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.bende asus f3f serisinden T2300 model c2duo,512 ram,224 mb ekran,100 gb harddisk özelllikli dizüstü bilgisayar var.Performans olarak memnunum fakat bilgisayar biraz sesli çalışıyor.Örnek verecek olursam mesela,herhangi bir internet sayfasında yukarı-aşağı çubuğunu hareket ettirdiğimde ince bir ses çıkıyor.mouse`un tekerleğinide döndürdüğümde bu ses çıkıyor.ekranı kaplaya bastığımda ya da simge durumunda küçült dediğimde de bu sesi duyuyorum.ayrıca bataryadan kullanırken bilgisayarı bu ses daha fazla çıkıyor..Acaba bu konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz.Bilgisayarımın herhangi bir arızasımı bulunmakta? Ne yapmalıyım? Telaşa kapılmalı mıyım?

• arkadaşlar bu konu hakkında bana yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Sağolun...........
  • son kez şansımı denemek istiyorum arkadaşlar..evet üstte sorduğum soru hakkında önerisi,fikri olan var mı?
  • Ben de yeni üye olup bir başlık açmıştım hiç cevap gelmedi, heralde bu forumda yeni üyelere cevap verilmiyor..
    Senin sorununla ilgili yorum yapamıyorum ama bende de aynı makinanın core duo versiyonu var Aralık ayında almıştım, ekranı hafif hareket ettirince ya da herhangi bir yerine çok hafif bastırınca makine elektrik bağlantısını keserek "çat" diye kapanıyor..
    Şu an serviste, asus tr'ye sevk etmişler bekliyorum..
  • hmm o zaman bu modellerde bir problem var sanırım..arkadaş bakmıştı benim bilgisyaara ekran kartında sorun var dedi.ya servise vermeyi düşünüyorum ama bana bilgisayar lazım.bunu gönderirsem 1 aydan aşağı geri gelmez...birde bişe sorabilirimiyim sana,asus servisiyle sorunumu anlatacak bir telefonu felan var mı yoksa direk servisemi istiyolar bilgisayarı
  • Bildiğim bir telefon yok ama ben Hızlı Sistemden aldığım için oraya verdim onlar gönderdiler İstanbul'a oradan da Asus Tr'ye gitmiş. Arızayı Hızlı Sistemin sayfasından takip edebiliyorsun, bana 15 günde gelir dediler, şimdilik bekliyoruz...
  • O duyduğun ses dizüstünün sorunu değil. Sorun mouse'da. ASUS bu modelde çok kalitesiz parçalar kullanmış. Mouse'u değiştirirsen sorun kalmaz. Ancak F3F'i kesin tavsiye etmem. Bende aldım, çok yazılım ve donanım hataları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.