Şimdi Ara

asus f2a85-v anakarta en iyi işlemci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlatr geçen bilgisayar toplamaya karar verdiğimde vatan pc de fm2 soketlerde gözüken ama aslında fm24 olan amd a10 7850k için vatan computerdan asus f2a85-v anakart aldım çünkü anakart soket tipi işlemci soket tipi katagorisi ile aynıydı.ama şimdi öğreniyorum ki amd a10 7850-k fm2+ soket istemekteymiş yani eğer a10 7850k bu anakartta hiçbir şekilde çalışmaz mı?bu anakart için en iyi işlemci a10 6800-k gözüküyor bu işlemci ile bf4 oynanır mı ve aralarındaki performans farkı nedir?anakartı 2 ay önce aldım sizce vatan anakartı değiştirmek istesem değiştirir mi?

• Hocam olurmu bilmem ama, kutuya jelatinlere hiç ellemediysen aldığın yere götürüp müdürüne bir rica edersen üstüne fark vermek.şartıyla değişirler belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • full hd de low da biraz daha düşerse med. de oynatabilir ancak işlemci soğutucusu almanız lazım oc yaparsanız çok fark ediyor şöyle söyleyeyim bf4 denemedim ancak skyrim de 720p de her şey ultrada oc siz 20-35 fps alıyordum elimde soğutucu olsa yükleneceğim ancak olmadığı için her şeyi high yaparak oynayabiliyordum eğer imkan varsa hem anakartı hem işlemciyi değiştirin bu arada 8 gb 1866mhz g skill ram var
  • dusunmeklazim kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin işlemci a10 6800-k mı yoksa a10 7850-k mı?
  • 6800k
  • dusunmeklazim kullanıcısına yanıt
    benim için grafik o kadar önemli değil kasma seviyesinde fps düşük olmadığı ve en az 1280x 720 de oynayabilirsem midium ayarlarda sorun yok.ramim var corsair vengeance 2x4gb toplam 8gb 1600mhz,psu 700w thermaltake,hdd 1tb toshiba 7200rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurkanyy

benim için grafik o kadar önemli değil kasma seviyesinde fps düşük olmadığı ve en az 1280x 720 de oynayabilirsem midium ayarlarda sorun yok.ramim var corsair vengeance 2x4gb toplam 8gb 1600mhz,psu 700w thermaltake,hdd 1tb toshiba 7200rpm

dediğim gibi 2 seçenek var anakartı işlmeciyi değiştirip ekrankartı almak ya da işlmeci ve soğutucu almak hangisi daha ucuzsa ona yönelmenizde fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Keşke ramleri 1866 mhz alsaydınız, apular ram hızına aşırı derecede bağlıdır.
  • ramleri daha sonra arttırabilirim hyberx predator alırım alırsam teşekkürler
  • quote:

Oyunun kalitesine göre değişir alacağın performans. Eski nesil konsol oyunlarını sorunsuz çalıştırırsın 1080p'de. Önemli olan bir incelik RadeonPro kurmuş olman diye düşünüyorum. Görüntü kare saniye hızını "dinamik kare kilidi" ayarı ile dengelersen, ani düşüşleri farketmiyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.