Şimdi Ara

Asus Eee Pc Tuş ve Pil Problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 1-2 gün önce Asus' un PC 900 modelinden aldım. Alet iyi güzel. XP de kurdum hiç sorun yok ama notebook' un space tuşu beni deli ediyor. Tuşun tam ortasından basmazsanız tuş işlevini yerine getirmiyor. Yani o bildiğiniz ince geniş tuşun sağ veya sol tarafına bastığınızda tuş hiç tepki vermiyor. Ama tam merkezina basınca görevini yapıyor. Merak ettiğim bu benim eee pc ye özel bi sorun mu yoksa bu ürünü kullanan diğer arkdaşlarda da aynı sorun var mı? Benim eee pc ye özel bir durumsa soluğu çizgi elektronikte alacağım..

Birde cihazın pili vasat ötesi. 1,5 saat anca gidiyor.. Bios tan cpu hızını düşürürseniz belki 2 saati buluyor.. Bu konuda Asus'u esefle kınıyorum.. Güya 3,5 saat gibi bir pil ömründen bahsediyorlardı... Evet bizde pilin ömrünü arttırmak için gerçekten 3,5 atıyoruz..

Yazdıklarım hakkımda bilgi sahibi olan veya yorum yapmak isteyen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: KIMONO

Merhaba.

Arkadaşlar 1-2 gün önce Asus' un PC 900 modelinden aldım. Alet iyi güzel. XP de kurdum hiç sorun yok ama notebook' un space tuşu beni deli ediyor. Tuşun tam ortasından basmazsanız tuş işlevini yerine getirmiyor. Yani o bildiğiniz ince geniş tuşun sağ veya sol tarafına bastığınızda tuş hiç tepki vermiyor. Ama tam merkezina basınca görevini yapıyor. Merak ettiğim bu benim eee pc ye özel bi sorun mu yoksa bu ürünü kullanan diğer arkdaşlarda da aynı sorun var mı? Benim eee pc ye özel bir durumsa soluğu çizgi elektronikte alacağım..

Birde cihazın pili vasat ötesi. 1,5 saat anca gidiyor.. Bios tan cpu hızını düşürürseniz belki 2 saati buluyor.. Bu konuda Asus'u esefle kınıyorum.. Güya 3,5 saat gibi bir pil ömründen bahsediyorlardı... Evet bizde pilin ömrünü arttırmak için gerçekten 3,5 atıyoruz..

Yazdıklarım hakkımda bilgi sahibi olan veya yorum yapmak isteyen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim..

Hocam pil ömrünü ekran parlaklığı , açık olan gereksiz programlar , eğer açıksa wireless etkiler. . .

ekran parlaklıgı ve eğer kullankıyorsanız wirelesi kapatıp tekrar deneyin bakalım ... sonuç değişecek mi ... çünkü 1.5 saat o makinanın pil ömrü için çok az...zaten et ne budu ne

• O dediklerinizi yaptım ama inanın iddia ettikleri 3,5 saatin yanına bile yaklaşmak mümkün değil.. Yani 1,5 saat çalışan notebook ilk kez görüyorum.. Çok saçma. Nerede kaldı bunun mobilitysi? fişten çalışacaksak bu kadar tantana yapmalarına gerek yoktu uçuyo kaçıyor diye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.