Şimdi Ara

Asus Eee Pc 1005HA Wireless ve Touchpad Sorunu ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus eee pc 1005ha netbook'um var. Format attım ve sonrasında touchpad çalışmamaya başladı. Ayrıca FN+F2 yapınca açılan wireless de açılmamaya başladı çünkü tuşlar etki etmiyor, çalışmıyor yani. Klavyemdeki diğer tüm tuşlar çalışıyor sadece sol üstte bulunan touchpad kilit ve wireless kısayol tuşları çalışmıyor. Driver'ını yüklemedim, format attıktan sonra kendisi tanımıştı. Biraz önce touchpad driver'ını indirdim ancak yine çalışmıyor. Yardımınızı bekliyorum...

• İşletim sisteminin otomatik yüklediği driverları es geçmelisin, otomatik getirmiş olduğu driverlar özellikle ethernet driverı sana kurulumu tamamen bitirmen için yardımcı olmak için gelmektedir.Bütün driverları orjinal sitesinden indrip kurmalısın.

http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1005HA_Seashell/#download
  • Hocam yükledim ancak klavyede hala bahsettiğim işlevleri gerçekleştiremiyorum ama wireless'i getirdim, saolasın.
    FN+F2 yapınca normalde açılan wireless açlımıyor ancak...mouse ile açabiliyorum.
    Bir sol üstteki mouse kilit tuşunu da kullanamıyorum. Ayarlarına girdim bayağı kurcaladım ama yok, çalışmıyor...
  • Utilities altındaki yardımcı toolarında kurulumunu yaptınız değil mi ?
  • Yani oradakileri indiriyorum da açıkçası tam olarak neyi indireceğimi de bilemiyorum. tek tek indirip de başka sorunlar açmasından çekiniyorum. resim programı indi, bios indi...
  • Öncelikle Chipset- ATK içerisindeki driverlar - Audio içerisindeki yakın zaman tarihli driver - VGA driver - Lan Driver - Touchpad içerisinde bulunan driver daha sonrasında aynı menüdeki Photo Fix - Yakın zamanlı Wireless driver - Sata - Bluetooth - Camera - Expresssgate - Utilities içerisindeki yakın zamanlı Live Update ve Eee Storage Utility, ECam Utility, Eee Storage Utility, CHT Patch, FastBoot Patch, Eee Docking Utility, EeeSplendid Utility, ASUS @Vibe Utility, Font Resizer Utility, System Setting Utility, Super Hybrid Engine Utility, Her driver kurulumu yaptıktan sonra sorun yaşamamak için bilgisayarını yeniden başlat.
  • Driverleri kaldır tam olarak sonra pcnin cdlerinden geri yükle cd yok ise c'de programları vardır eğer ordada yok ise asusun sitesinde var ordan driverleri indir tekrar kur kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok saolun, hemen deniyorum umarım işe yarar... sonuç için tekrar yazcam...
  • çok saolun, hemen deniyorum umarım işe yarar... sonuç için tekrar yazcam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.