Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tablete küçük bi güncelleme geldi yüklenmesi kesilikle önerlir diyodu şimdi yüklüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

arkadaşlar tablete küçük bi güncelleme geldi yüklenmesi kesilikle önerlir diyodu şimdi yüklüyo

şimdi senin yazını okuyunca kontrol ettim, bende de yüklüyor, acaba ne içerik var, merak ettim
  • arkadaşlar 16.06.2012 tarihli güncelleme cihazımı yavaşlatı... sizde durum nasıl? ne değişiklik oldu ki güncelleme ile?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi ama ne işe yaradığını anlamadım, halen sürüm 4.03 acaba neleri değişti tabletimizin...
    Konu canlansın
  • ben de güncelleme bittikten hemen sonra play store'dan bir kaç güncelleme almaya başladı.
    biri de sürekli gıcık olduğum hurriyet e-gazete uygulamasıydı.. Veee sonunda, zoom problemi sona erdi
    ancak Asus'un kendi güncellemesiyle mi, e-gazete güncellemesiyle mi düzeldi anlamadım ama, çoook iyi oldu
  • Aynen bende de hurriyet e gazetede zoom da kapanıyordu sinir oluyordum.Dünkü ufak güncelleme ile ardından playdeki güncelleme ile sorun kalkmış gözüküyor ama başka ne iyileştirmeler oldu bilmiyoruz...
    Link bulabilen varmı dünkü güncelleme ile ilgili ?
  • 9.2.1.27 Release Note

Fix Chrome browser and black screen issues
    Fix "Mobile Dock Battery saving mode" bug
    Fix movie playback hang issue
    Enhance MyLibrary and Vibe performance
    Enhance AppBackup stability
    Enhance Email stability
    Update translation for Settings

Genelde bazı programların stabilitesi ve performansını arttıran bir güncellemeymiş.
  • arkadaşlar bu yeni güncellemeyi yükleyip yüklemediğiniz nasıl anlarız telefonun versiyon 4.0.3 görünüyor hala.

güncellemeyi ben mi yapıcam alet kendi buluyormu? acemiyim daha:)
  • ayarlar-tablet hakkında-derleme numarası
    derleme numarası kısmında en son bölümde yazıyor en son güncelleme tarihi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edepsizzz

merhaba arkadaşlar, tf 101 docklu model kullanıyorum. 4.0.3 orijinal sürüm yüklü.
    pek çok bilmediğimi ve merak ettiğim konuyu bıradan okuyup öğrendim, bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.

şimdi şöyle bir sounum var, tablet uykudayken ekran kendi kendine açılıp 1-2 saniye sonra kapanıyor, bunu da tekrarlayıp duruyor. cold reset de yaptım ancak birşey değişmedi. forumda eğer gözümden kaçmadıysa bu konuda birşey bulamadım. bir öneriniz veya çözümünüz varsa ve paylaşırsanız memnun olurum..

son güncellemeyi de yaptım ancak sorun çözülmedi.

sağolsun forumdaşlardan da bir cevap gelmedi.. hani eli deyip de iki satır cevap vermek nezaketini gösterecek birisi varsa çok makbule geçer..

• Sorunun çözümü zaten sayfalarda (28 ve 29) yazıyordu, yine de hemen söyleyeyim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1567795&highlight=reboot

adresinde wake look mini programını yüklersen sorun çözülüyordu,
    ancak son bir iki güncelleme ile sanıyorum buna gerek kalmadı..

Eğer wake look veya güncellemeleri yaptığın halde yinede sorun devam ediyorsa, servislik bir şeyler var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

Sorunun çözümü zaten sayfalarda (28 ve 29) yazıyordu, yine de hemen söyleyeyim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1567795&highlight=reboot

adresinde wake look mini programını yüklersen sorun çözülüyordu,
    ancak son bir iki güncelleme ile sanıyorum buna gerek kalmadı..

Eğer wake look veya güncellemeleri yaptığın halde yinede sorun devam ediyorsa, servislik bir şeyler var demektir.

cevabınız için çok teşekkür ederim, demek ki gözümden kaçmış..
    en son bir güncelleme yaptı, ancak halen devam ediyor. bu durumda wake look.u yükleyip denemem gerekiyor. umarım servislik olmadan kurtarırım :)
    tekrar teşekkürler..

• Arkadaşlar,
    Kullandığım Amerika'dan getirttiğim TF101 şarj olmamaya başladı :(
    Aynı sorunu yaşayan, yardımcı olabilecek olan birileri var mı? Yabancı sitelerde araştırdım. Şarj aletini derin dondurucuda tutup çalıştırabilenler olmuş, denedim ama bende çalışmadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj da atabilir.
  • Sorun şarj aletinde mi yoksa tabletteki bağlantı noktasında mı kontrol et önce.
    Kabloda kopukluk olabilir veya şarj aleti bozulmuş olabilir.
    Ancak aletin üstündeki giriş bozulduysa teknik servise tamir ettirmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Arkadaşlar,
    Kullandığım Amerika'dan getirttiğim TF101 şarj olmamaya başladı :(
    Aynı sorunu yaşayan, yardımcı olabilecek olan birileri var mı? Yabancı sitelerde araştırdım. Şarj aletini derin dondurucuda tutup çalıştırabilenler olmuş, denedim ama bende çalışmadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj da atabilir.

Sarj aletine baglanan usb ile oyna biraz.Cikar ters tak sonra duz tak.Bu sirada tablete veya dock'a takili olsun.Benim eski usb kablomda sorun vardi.Dealextreme'den siparis verdim simdi yeni gelen arada temassizlik yapiyor ama sorun cikmior cogu zaman.
    Tavsiyem sadece fise takip birakmayin sarj oluyor mu emin olun.Cogu kez bosa takmis oldum bu sekilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bu cihaza usb'den webcam bağlayabilir miyiz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkilic

Merhaba, bu cihaza usb'den webcam bağlayabilir miyiz acaba ?

Aletin önünde görüntülü görüşme için dahili webcami var.
    Çok büyük bir ihtimal (çok büyük ama) çalıştırmaz.
    Android farklı bir işletim sistemi olduğundan zaten windows sürücülerini desteklemiyor.
    Linux tabanlı olduğu için linux sürücüleri varsa anca onu çalıştırabiliyor.
    Sürücülerinin bir şekilde alete yüklenmesi gerekiyor, bunun içinde işten anlayan birisinin sistem dosyalarıyla uğraşması gerek.
    Bu da tehlikeli bir işlem. Aleti pert etme ihtimali yüksek.
  • Arkadaşlar,

Valla sorunu hala çözemedim :( Önerdiğiniz herşeyi denedim. Ara sorun devam ediyor.
    Maltepe Küçükyalı civarında oturup bu tablete sahip olan bir arkadaş var mı acaba? Başka bir data kablosu ve şarj aleti ile denemek isterim. Eğer o civarda oturan arkadaşın şarj cihazı ile şarj olursa sorun bendeki şarj cihazı ve/veya data kablosunda demektir. Bu durumu tespit ettiğimde yurtdışından vs. sipariş edebilirim.
    Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa bana vbolat@gmail.com veya Özel Mesaj'dan da ulaşabilir.
  • Arkadaşlar. Bana bu aletten iş yerimden hediye verildi. Pek tablet işinden anlamam. Daha paketinde duruyor. Satmak istiyorum. Ne kadar a vermeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizemli_kral

Arkadaşlar. Bana bu aletten iş yerimden hediye verildi. Pek tablet işinden anlamam. Daha paketinde duruyor. Satmak istiyorum. Ne kadar a vermeliyim.

hocam abime de verildi şirketten. 2-3 ay önce satmaya kalktım. 1 kişi 700 veriyim dedi(eline bi yerden para geçmemiş yattı bizim iş) daha sonra 650 den fazla vermediler.

sıfırı indirimli zamanlarında 875'e alınıyordu 2 ay önce(normal fiyatları 950-1000 civarı idi)
    ben de enayi değilim 2. el fiyatına satacak deyip satmadım. şu an kullanıyorum gayet de memnunum. ben de anlamazdım tabletten androidden. giderek daha çok seviyorum.

benim docksuzdu ve 16GB idi. şu an piyasası ne oldu bilmiyorum ancak 700 den yukarı zor satarsınız dock yok ise. 600-650 arasına kaparlar hemen. hemen satacaksanız 650-700 arası koyun şimdilik. açın bi ilan 2. el bölümüne. iyi satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 15 Temmuz 2012; 13:18:25 >

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.