Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil yüzünden transformerı seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Pil yüzünden transformerı seçerdim.

pil büyük etken tabi ki.
    bunun dışında(ki tekrar belirteyim çok önemli bir ayrıntı bu) ne gibi argümanlar verebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetvargun -- 30 Ekim 2011; 22:32:50 >
  • Asus Transformer'ın orjinal kılıfı hala yok di mi Türkiye'de.

Birisine getirtsek fena satarız valla burada.

Alıp buraya getirebilecek var mı acaba :)
  • pil dışında tablet olduğunu, tablet kullandığımı hissetmem lazım.
    Slider'a sürekli bağlı bir klavye ben de kırılacakmış, takılacakmış hissi yaratıyor.

Adı üzerinde transformer, bir laptop bir tablet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

Orijinalden alıntı: comma

quote:

Orijinalden alıntı: cruiser76

Peki dock a usb mouse takılıp çalıştırılabiliyor mu?

çalışıyor. ben logitech m215 kablosuz mouse'u bugün denedim çalıştı :)

Bende Inca IWM 200R kablosuz mouse ile denedim benimkide çalıştı.

SS10 ne yaptınız internet bağlantısı sorununus çözebildinizmi acaba ?

Forumlardan birinde şöyle bir açıklama var."Android veya iPhone telefonun varsa 3G çok önemli değil. Açarsın mobile hotspot özelliğini, telefon üzerinden bağlanırsın. " denemedim Ama varsa paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler.

• daha öncede anlatılmıştı, HTC Desire ve diğer tüm modellerinde (tabiki android sınıfı çoğu telefonda)wifi hotspot özelliği bulunur, (iphone için bilgim yok)
    wifi internet bağlantısı yayını ile 8 cihaza kadar telefon üzerinden bağlantı yapılabilir.
    (ve sizin kastettiğiniz özellik bu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetvargun

quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Pil yüzünden transformerı seçerdim.

pil büyük etken tabi ki.
    bunun dışında(ki tekrar belirteyim çok önemli bir ayrıntı bu) ne gibi argümanlar verebilirsiniz?

Bunun dışında neler olabilir?
    Bakalım:
    2 adet usb, touchpad, sd kart okuyucusu ve daha geniş klavye.
    Ayrıca istediğin zaman klavye bölümünü çıkarıp elde kullanabilme.
    Slider bu durumda daha ağır oluyor. Taşıması transformera göre daha zor.
    Ayrıca çok karizmatik bir netbook gibi görünüyor.
  • arkadaşlar selam,

ev kullanımı için tablet bakınırken, Transformer özellik olarak hoşuma gitti. Okuduğum kadarı ile yenisi çıkacakmış ama ben evde sadece internet, film, müzik vs. için kullanacağımdan şu anki modelin yeterli olacağını düşünüyorum. Fiyatı da benzer tabletlere göre daha makul gibi şu an. Öneriniz ne olur? şu anki modeli mi alayım yoksa yeni çıkacak 2. versiyonnu mu bekliyeyim?

Bir de şu anki versiyonu öneririseniz, en ucuz nereden temin edebilirim?

teşekkürler, kolay gelsin
  • 999 tl ye dock suz bunu mu alayim 670 tl ye p1000 mi alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu hakkında bi fikri olan yok mu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusburak

Merhaba,
    Benim de br sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    dün aldım bende asus tableti şu an çok iyi gözükyor elimden bırakamıyorum çok hızlı ve güzel özellikleri var. Fakat mesela youtube, fizy gibi sitelerden müzik açtığımda ve yeni bir sekmeye geçtğimde müzik duruyo. kendi sekmesine geldiğinde devam ediyor sadece. Ne yapmam gerek bi fikri olan var mı? :/

bu konu hakkında fikri olan yok mu ? :/
  • arkadaşlar ankara da dock ile satan mağaza hangisi ve fiyat nedir bilgisi olanlar cevaplayabilirler mi teşekkürler
  • quote:

quote:

Merhaba,
    dün aldım bende asus tableti şu an çok iyi gözükyor elimden bırakamıyorum çok hızlı ve güzel özellikleri var. Fakat mesela youtube, fizy gibi sitelerden müzik açtığımda ve yeni bir sekmeye geçtğimde müzik duruyo. kendi sekmesine geldiğinde devam ediyor sadece. Ne yapmam gerek bi fikri olan var mı? :/

Buna benzer sorular daha önceden de sorulmuştu. Aletten kaynaklanan bir sorun değil bu.
    Andoidin flash çalıştırma prensibiyle alakalı. Flash çalıştırdığınızda genellikle biraz da olsa aleti kasar.
    Şimdi düşünün, arka planda birkaç sayfa açık, hepsinde de flash çalışıyor. Alet ne kadar iyi olursa olsun çok kasar.
    Bunu çözümünü de şöyle bulmuşlar. Arka planda açık bir pencere ya da uygulama varsa, bunun flashı durduruluyor.
    Böylece hem alet kasılmıyor, hem de pilden tasarruf oluyor. Ancak bunun sonucu olarak, arka planda youtube ile müzik dinleyemiyorsunuz.

• ortalama ne kdar gidiyor şarz?. tavsiye ediyor musunuz ürünü , kaç para verilebilir bu ürüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

999 tl ye dock suz bunu mu alayim 670 tl ye p1000 mi alayim

quote:

Orijinalden alıntı: resulalan
    arkadaşlar ankara da dock ile satan mağaza hangisi ve fiyat nedir bilgisi olanlar cevaplayabilirler mi teşekkürler

Arkadaşlar daha 2 gün önceye kadar Vatan Computer da 1046 tl ye docklu olan modeli 1b186a satılıyordu ne yazıkki şu anda gördüğüm kadarıyla stok kalmamış. Geçmiş olsun. Fakat gelirse vatan arada %25 lere varan indirimler yapıyor.
  • quote:

quote:

Merhaba,

Opera mobile ile sorununuzu çözebilirsiniz.
  • Arkadaşlar üniversitem bu padden verdi , çok acil nakit sıkıntım var kutusunu hiç açmadim almak isteyen pm geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingan

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

999 tl ye dock suz bunu mu alayim 670 tl ye p1000 mi alayim

quote:

Orijinalden alıntı: resulalan
    arkadaşlar ankara da dock ile satan mağaza hangisi ve fiyat nedir bilgisi olanlar cevaplayabilirler mi teşekkürler

Arkadaşlar daha 2 gün önceye kadar Vatan Computer da 1046 tl ye docklu olan modeli 1b186a satılıyordu ne yazıkki şu anda gördüğüm kadarıyla stok kalmamış. Geçmiş olsun. Fakat gelirse vatan arada %25 lere varan indirimler yapıyor.

yapma yav kaçırdık desene tüh kötü olmuş vala :(

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.