Arkadaşlar bu tablette facebooktaki cityville farmville tarzı oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabiliyor musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Mechatronik
Arkadaşlar bu tablette facebooktaki cityville farmville tarzı oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabiliyor musunuz?
flash var tabi ki oynayabilirsin, ayrıca tarayıcısının sundukları neredeyse pc ayarında.
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
Ben de verdim servise dayanamadım.Ama ben Optimum'daki Teknosa'ya verdi ordan yolladılar.(oradan aldım)
hayırdır kardeş seninde mi devamlı yapmaya başladı da gönderdin ? :)) Ama gerçekten yeni makinada olması çok can sıkıcı..
Gönderdikten 1 hafta sonra aradım. Adam diyor bana restart atma olayı yok. Yahu kardeşim birşeyi yoksa durup dururken niye gönderiyim dedim, hem restart atma olayıyla ilgili videoya çekip tabletin içine atmıştım. Upragade yaptık diyorlar bakalım yarın gelecek. Son durumu haberdar ederim yine.
Cok tesekkurler,ben de Cuma aksami Teknosa`ya verdim,Pazar gunu servisin eline gecti.Elime de bir kod verildi o kadar,artik bekleyecegim.Devam etmez herhalde sorun.Aslinda Opera Mobile klasik tarayicidan cok daha iyi.Yine de klasik browser`dan girmek daha pratik.
Merhaba Arkadaşlar Bende De Soyle Bir Sorun Var Güç Tuşunua Basıyorum Cihaz kapatma Seçeniğine Tıklıyorum Ve Sabah Baktıgım da Acık Buluyorum Ve kapalı halde jarz a takınca kendiliğinden acılıyor sizde de boylemi arkadaşlar ....
quote:
Orijinalden alıntı: tetova34
Merhaba Arkadaşlar Bende De Soyle Bir Sorun Var Güç Tuşunua Basıyorum Cihaz kapatma Seçeniğine Tıklıyorum Ve Sabah Baktıgım da Acık Buluyorum Ve kapalı halde jarz a takınca kendiliğinden acılıyor sizde de boylemi arkadaşlar ....
Aynı cihazı bir haftadır kullanıyorum bende aynı durum var. Hatta kapalıyken usb den bilgisayara takıldığında da açılıyor. Sanırım normali böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: _force_
quote:
Orijinalden alıntı: tetova34
Aynı cihazı bir haftadır kullanıyorum bende aynı durum var. Hatta kapalıyken usb den bilgisayara takıldığında da açılıyor. Sanırım normali böyle.
Benimki de kapalıyken şarja takınca kendi açılıp sonra şarj oluyor. Fakat internetteyken bazen kendiliğinden masaüstüne dönüş yapıyor acaba sorunmu yoksa başka bir sıkıntımı var
Bu Gün Asus,u aradım oda beni bu cihazlara sadece bakan bir yere yonlendirdi asus,un harici teknik servisi oluyormuş yani ürün arıza yapar ise sizde oraya yönlendirilceksiniz İNŞALLAH kimsenin cihazı sorun çıkarmaz Neyse uzun lafı kısası { cihaz kapalıyken fişe taktıgınızda açılıyorsa bu normalmiş }
quote:
Cok tesekkurler,ben de Cuma aksami Teknosa`ya verdim,Pazar gunu servisin eline gecti.Elime de bir kod verildi o kadar,artik bekleyecegim.Devam etmez herhalde sorun.Aslinda Opera Mobile klasik tarayicidan cok daha iyi.Yine de klasik browser`dan girmek daha pratik.
Kardeş dün tabletim geldi. İlk gün kurcaladım açtım bekledim restart atma yada kapanma olayı görmedim çok şükür. 1 hafta daha deneyeyim o zaman daha sağlıklı sonuçlar çıkartırım.
Oh icim rahatladi.Zaten ayni urunde ayni sorundan 3 kez olursa para iadesi yapiliyormus.Ayriyetten bir alette 5 farkli sorun olursa da para iadesi.Tesekkurler kardesim.
internetteyken masaüstüne dönme, bir uygulama veya oyun (angry bird vs) masaüstüne dönme, bende de var genel sorun sanırım.. çözümü belki bir update, sürüm güncelleme olabilir diye umut ediyorum
Arkadaşlar konuya yazmıştım orj tarayıcıdan masaüstüne dönme diğer honeycomb tabletlerdede var.Kafanıza cihazla ilgili bir şey gelmesin.Onun yerine opera yı tavsiye ederim.
Arkadaşlar ürünle birlikte kullandığınız kılıf var mı? Ne tavsiye edersiniz?
Ekrana koruyucu olarak jelatin nerden alabilirim?
Hic kilfilik bir urun degil,zaten arkasi cakil taslariyla dosenmis gibi:) Onun disinda ekran koruyucu filan bulamazsin bu tablete ozel.Fakat tabeltin ekraninin inci 10 oldugu icin aksesuarlarda bir sorun cikmaz gibime geliyor.Samsung Galaxy Tab 10.1`in ve Motorola Xoom Tablet`in ekran koruyuculari uyar.
quote:
Hic kilfilik bir urun degil,zaten arkasi cakil taslariyla dosenmis gibi:) Onun disinda ekran koruyucu filan bulamazsin bu tablete ozel.Fakat tabeltin ekraninin inci 10 oldugu icin aksesuarlarda bir sorun cikmaz gibime geliyor.Samsung Galaxy Tab 10.1`in ve Motorola Xoom Tablet`in ekran koruyuculari uyar.
Arkadaşlar ürünle birlikte kullandığınız kılıf var mı? Ne tavsiye edersiniz?
Ekrana koruyucu olarak jelatin nerden alabilirim?
Gittigidiyorda kilifda var ekran koruyucuda ben kilifi yurtdisindan almistim fakat ekran koruyucuyu gg den aldim ikisindende memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
quote:
Bir sorumda daha olacaktı. Şarj adaptürünüz sizdede fazla ısınıyor mu? Hafif yanık kokusu aldım sanki
quote:
Oh icim rahatladi.Zaten ayni urunde ayni sorundan 3 kez olursa para iadesi yapiliyormus.Ayriyetten bir alette 5 farkli sorun olursa da para iadesi.Tesekkurler kardesim.
Kardeş kötü haberim var. Dün tam 11 kere restart attı log dosyalarını falan saklıyorum. Pazartesiye kadar devam ederse direkt tekrar gönderiyorum. Sadece ve sadece ekran kapanırken yada stand-by'a alırken yapıyor o işlemi.
1gündür ürünü kullanıyorum. 1kere opera mobilde ana ekrana attı.2-3 kez de oyun oynarken. Onun haricinde restart atma falan yaşamadım.
Şöyle bir durum oluştu dün bağlandığım ağa bağlanamıyorum. Modemi baştan kurunca bağlandı, sonra tekrar bağlanmaya çalışınca yine olmadı. Sinyal seviyesini gri renkte gösteriyor. Veri aktarımı olduğu zaman mavi oluyor galiba.