Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ipad3 3g'li ve doğubanktan 2 yıl türkiye genpa garantili aldım. Aslında fiyatlar biraz daha yukarda oluyor ama herhalde adam sıkışmış, verdi o fiyata.normalde daha pahalı cihaz. Ambalajı orda açtık ve kurulumu yaptık. Zaten hanım kullanacak daha çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overskreen programını kullanan yoksa şiddetle tavsiyemdir. Web tarayıcısıdır. Bir yanda video oynatırken diger tarafta haber okuyabiliyorsunuz. Programla ilgili video :https://www.youtube.com/watch?v=0JwzSZFRcyc&feature=player_embedded
  • Selamlar. Tablet alacağım ama tf700 mü alsam ipad3 mü alsam karar veremedim. Kullanım amacı ağırlıklı olarak makale, kitap okuyup not almak, mail kontrol etmek, word ve powerpoint dosyalarını editlemebilmek, belki arada film dizi vb. seyretmek olucak. Kongreye toplantıya vs. gittiğimde laptop yerine tablet götürmek istiyorum. Bu yüzden şarjı da önemli, çökmemesi de çok önemli. usb, micro sd gibi harici depoları okuması da önemli. tf700 docking klavye ile beraber aslında ihtiyaçlarıma cevap verebilecek gibi. ipadi klasör sisteminden dosyalara ulaşılamaması gibi kısıtlamaları dolayısı ile ve burjuvazi hale gelmesi nedeniyle istemiyorum. ama sdn'in reviewında ve başka yerlerde okuduklarımda ipad kadar akıcı olmadığı veya bşka problemlerle karşılaşıldığı söleniyor. Kalbin infinityden yana olsa da çok kararsız durumdayım şu anda. Önerilerinizi bekliyorum.
  • @planck, kullanım amacınıza bakılırsa zaten direk asus. çünkü hem usb falan diyorsunuz hem de word excel falan diyorsunuz. takılmalara fazla takılmayın. tablet henüz yeni ve alacağı iyi bir güncellemeyle ki hele hele 4.1.1 jelly bean geldiğinde o tablet çook çok iyi olur, buna emin olun. polar office diye bir programlar excel de formül dahi oluşturabiliyorsunuz. ben arkadaşın ilanına baktım ve o zaman biraz daha fazla istiyordu yoksa ciddi ciddi belki de o cihazı alacaktım. hanım kullanacağı için son anda ipad3 aldım. ama ben kullansam kesinlikle asus alırdım . bu arada geçen gün doğubank da ikinci katta aldığım ipad'a film kaplatıyordum ve o sırada bir çok müşteri geldi, üstelik hepsinin elinde de asus tablet vardı. dedim noluyor yahu, bedava mı dağıtıyorlar bunları. meğerse bazı okullar veriyormuş çocuklara. zannedersem özel okula giden çocuklara verilmiş, soramadım o sırada ne iş falan diye. ama fiyata bakılırsa bana göre asus kesinlikle rakipsiz. çünkü ipad'ler zaten fiyatlı, samsung'lar da pahalı ki buna anlam veremiyorum. geriye tek seçenek olarak bana göre asus kalıyor. aslında lenovo iyi bir cihaz ile bu sektöre girse iyi iş yapar. çıkardıkları ultrabooklar güzel bence. ben kullanıyorum ve bence tablet çıkarsalar ( gerçi çıkardılar bir şey ama şöyle amiral seviyede kastediyorum) iş yapardı lenovo.

• İnfinity cihazlarımız için xda'da ki yorumlara bakarsak 72 saat içersinde amerika için android 4.1 yayınlanacaktır. Tahminim pazar gününe kadar bizim tabletlerede güncelleme gelecektir. Bu arada kitap okumayı sevenlere : wattpad kitabını öneriyorum. Binlerce kitap var ve ücretsiz. Elif Şafak kitapları bile var şaka gibi : )
  • ipad kadar sağlam ama işlemcisi android olan bir tablet almayı düşünüyorum, siz hangi modeli önerirsiniz (3g'ye gerek yok bütçe 800 tl)
  • Android 4.1 ile ilgili olarak xda da ve austan gelen bilgilere göre pazar gününe kadar jeally bean yazılımına tf201 ve tf700 kavuşacak.
  • Tesekkurler bu bilgiler çok heyecan verici oldu....pazarı sabırsızlıkla bekliyorum.. ama J.B de flash player olmayacak deniyor..Bu durumda flash için ne yapmalıyız?
  • Yeni haberler bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 27 Eylül 2012; 14:41:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

Tesekkurler bu bilgiler çok heyecan verici oldu....pazarı sabırsızlıkla bekliyorum.. ama J.B de flash player olmayacak deniyor..Bu durumda flash için ne yapmalıyız?

flash harici olarak tekrar yüklenebiliyor problem olacağını düşünmüyorum.
  • GÜNCELLEME HAFTAYA KALDI

"TF700 model numaralı Transformer Pad Infinity için 28 Eylül olarak belirlenen güncelleme tarihi ise; resmi Facebook uygulamasının en güncel sürümünün eklenebilmesi için önümüzdeki haftaya ertelendi. Transformer Pad TF300 ve şimdi de Transformer Prime TF201 tablet bilgisayarını en yeni Android versiyonuna yükselten Tayvanlı üretici portföyündeki tüm ürünleri güncellemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yakında diğer aygıtların da Jelly Bean güncellemesiyle buluşacak."

KAYNAK:

http://donanimhaber.com/asus/NewsDetail.aspx?id=36549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 28 Eylül 2012; 9:16:39 >

• ebay'dan aşağıdaki linkini verdiğim vatandaşdan bu ürünleri aldım. Baya hızlı bir şekilde geldi ürün, bende şaşırdım açıkcası kargo ücreti vs olmamasına rağmen yaklaşık 10 günde elime ulaştı. Malzemeler 10 numara, ekrana korumasını taktım, deri koruma kılıfı dediği koruma gayet hoşuma gitti işlevsel ve sağlam görünüyor, tabi bu kullandıkça belli olur dayanıklılığı, malzeme kalitesi vs. nasıl. İsterseniz uygun bir zamanda foto vs. eklemeye çalışırım.

link:http://www.ebay.com/itm/221121054466?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

• sony xperia s tablet ile bu tablet arasında kaldım sizce hangisini alayım bide piyasada asus yok nerden alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

sony xperia s tablet ile bu tablet arasında kaldım sizce hangisini alayım bide piyasada asus yok nerden alabilirim.

Asus'un özellikleri xperia'dan daha üstün gördüğüm kadarıyla. Bu tablet'i vatan bilgisayar veya mediamarkt larda bakıp inceleyebilirsiniz.

• Jelly Bean yayınlandı arkadaşlar. Yüklüyorum şuan. Hayırlı olsun
  • Jeally bean hayırlı olsun yüklemeye başladım
  • J.B miz hayirli olsun yag gibi akar insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 6 Ekim 2012; 23:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

Jeally bean hayırlı olsun yüklemeye başladım

Eee, bekliyoruz ilk izlenimleri. Nasıl oldu jelly bean ile cihaz.

• Jelly beani yükledim. cihaz kesinlikle daha akıcı bir hale geldi. menülerde gezinmek, uygulamaları açmak kapamak daha seri ve hızlı. özellikle en büyük farkı android browserda gördüm, ne chrome ne firefox onun kadar akıcı görüntüleyemiyor web sayfalarını. ilk sayfa yüklemesinde biraz bekletebiliyor ancak sayfa tam yüklendiğinde takılma ya da atlama olmadan sorunsuzca kaydırma yapabiliyorsunuz. yükleme sonrası hiç data kaybı yaşamadım ama önemli olduğunu düşündüğünüz şeyler var ise yedekleyin derim. ayrıca tavsiye olarak da update ettikten sonra fabrika ayarlarına dönüş yapıp temiz bir yükleme yaparsanız daha fazla performans elde edebilirsiniz. henüz ben yapmadım ama bu akşam fabrika ayarlarına dönüp tüm datayı silip temiz bir jelly bean kurulumu yapmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.