Şimdi Ara

Asus EAX1900XTX 512 MB KELEPİR FİYAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçin'den garantilidir. 512 mb , 256 bit , gddr3 Özelliklere sahiptir.

İstanbulda elden (mecidiyeköy,kadıköy) verebilirim. Yada kargolarım para hesabıma yattıktan sonra.

FİYAT: 330 YTL ..TAKAS YOKTUR

SIFIR FİYAT LİNKİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.marvel -- 28 Mayıs 2007; 23:06:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 330 YTL mi? neden bu kadar ucuz?
    mavibilgisayarda bile fiyat 624$+KDV

yanlış anlama ama insanın aklına kötü şeyler geliyo...
  • piyasayi da ogrenmek icin soruyorum...bende 1900XTX satiyorum ama fiyat bu kadar dustuyse satmamin anlami kalmadi sanirim...

%80 fiyat dusmus oluyo cihazin......feci zarardayiz
  • Malesef DX10 çıktı bu güzel Hi-end kartların piyasası yerlerde sürünüyor artık.bende de 512mb x1800xt var vitrine kaldıracam bu fiyatlara satılmaz yazık
  • Kartı şu an kullanıyorum bu 1 :)
    2. Kartı forumdan Üst rütbeli (pLayer) görüştüğüm birinden aldım .
    3.Garantisi devam ediyor.

Dx10 kartlar satılyıor 450 ytle bunu şmdi kalkp 400 küsüre satmak saçma olur. artı bn para koyup kart alcam ondan

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Zarar olarak görmeyin. Üstüne koyacağınız ufak bir para ile 8800 serisinden alabiliyorsunuz. Bu kartların fiyatları düştü ama DX10 destekli kartlar da çok uçuk fiyatlarla girmediler piyasaya. Bu sebep ile ortak bir düşüş olduğundan aslında büyük bir zarar yok aslında ortada.
  • Sorma yaw bu kartın CF modelini ben 720YTL ye almıştım 2. el olarak şimdi içim gidiyo bu fiyatı görünce off off.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 29 Mayıs 2007; 20:55:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cOsMiCTr

330 YTL mi? neden bu kadar ucuz?
    mavibilgisayarda bile fiyat 624$+KDV

yanlış anlama ama insanın aklına kötü şeyler geliyo...

bu kartla aynı performansı veren x1950xt nın sıfırı 380 e satılıyor.Bunun fiyatı normal yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lcdremote

Zarar olarak görmeyin. Üstüne koyacağınız ufak bir para ile 8800 serisinden alabiliyorsunuz. Bu kartların fiyatları düştü ama DX10 destekli kartlar da çok uçuk fiyatlarla girmediler piyasaya. Bu sebep ile ortak bir düşüş olduğundan aslında büyük bir zarar yok aslında ortada.

Evet.Attan inip eşşeğe binmek gibi.Ancak 8800 gts alabiliyoruz.Bu kartta üstün performansına rağmen 1900xtx ten düşük segmentte bir kart.
    Marifet 8800 gtx e geçmek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.