Şimdi Ara

Asus EAH6950 dcu2 shader açma ve catalyst ayarı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bugün kartımı 6970'e modlamak için forumda araştırma yaparken shader unlock olayını gördüm ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdim. Shaderleri açtıktan sonrada asus smartdoctor ile core'yi 880e memory'i 1375'e çektim. Ayrıca voltajıda 1.15v'ye kadar yükselttim.Gerçekten iyi bir performan artışı oldu ama benim bir sorum olacak voltaj ayarı sizce nası yani voltaj vermeme gerek var mı? Bir diğer sorumda bu kartı kullanan arkadaşlar catalyst'teki 3d oyun ayarlarınız nasıl direk varsayılanları mı kullanıyım ne önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Voltaj o hızlar için kafi, zaten patlak vermiyor ise artırmana gerek yok. Ama o kartın daha çok gideri var

Bu arada o kartı kullandım ama AMD CCC'den hep defaultta bıraktım ayarları. Sana da tavsiyem o şekilde bırakman olacaktır.
  • bwncw bu yaz aylkarında 1.100 olan voltajı 1.500 cekme;
    kısın cekersın,
    sanırım sana bıos upgrade yolu gozukuyor,
    cunku sizde 6950 yi 6970 se shear acmaya gereken kart ustunde svich yok.

bende var cok kolqay shader acıyorum
    hemen 6970 shaderı oluyor.

gpuyuda cekıyorum triz ıle 880 ne.
    rame bu sıcak havalarda ıken su an ıcın 1325 de bırakıyorum.
    1375 yapmıyorum.

sıze onerım kartınız guzel pbc sı yanı baskı devresı guzel . ustundekı competqanları deverelerı guzel. fakat daha uzun omurlu kullnmak ıstıyor ısenız. tam 6970 hızında yada daha yukarsını gecmeyınız.
    su ana kadar 4 tane ekran kartı yakan bır kısı olarak osyluyorum bunu. 1998 den beri.

ne kadar o.c o kadar ekran kartından yer.
    ama işlemci cpu için bunu demiyorum.

yok ben senede 1 ekran kartı değiştirecem dior isen aban gitsin gittiği yere kadar.
  • Çok teşekkürler gerçekten bilgilendirici oldu benim için ozman en iyisi bu voltajda 6970 ayarlarında kullanmak olmadı dediğiniz gibi kışın abanırın artık Hocam fazla karıştırma b.. çıkar diosun yani ozman hemen catalsyt ayarlarını varsayılanlara çekiyorum
  • CCC ayarlarını istediğin gibi ayarlayıp deneyebilirsin. Her DCII'da shader açılmıyor. Bende ki kartta açılmamıştı ama kartın dizaynı ve güç girişlerinde bir tane 8 pin olmasından dolayı zaten shader açmasan da 900 mhz seviyesinde ref 6970'e yakın performans veriyordu. 1408 shader voltajsız 900 mhz 15 dk kadar bf3 oyun testi yapmıştım. 1,15v ile 900 mhz de yine test ettiğimde voltajın etkisi de oldu. Shader açık olarak 1,15-1,175 arası sıkıntı olmaz. 1,15v ile aksaklık olursa 900mhz'e kadar 1,175v yaparsın olur biter....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 17 Temmuz 2012; 1:54:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.