Şimdi Ara

Asus Dual RX6600 Zero RPM Sorunu - Kafasına göre fan açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ekran kartını alalı çok olmadı yeni sayılır. Bu ekran kartı ilk zamanlarda Asus’un sitesinde belirtildiği gibi 52 derecede fan açar 51 dereceye düştüğü an kapatırdı. Şimdi kartın fan açma sıcaklığı kafasına göre değişti. Bazen 48 derecede açıyor bazen 56 dereceye kadar fan açmıyor. Bu neden olur? Normal midir bu? Aldım alalı hiç driver güncellemesi yapmadım, fan ayarları ile hiç oynamadım nasıl aldıysam öyle kaldı ama ben müdahale etmeden kartın Zero Rpm fan eğrisi değişti sanki. Oyun esnasında sıcaklık ve fps görmek için MSi afterburner kullanıyorum ancak o programda da hiçbir ayarla oynamadım. Hatta çakışıyor mu acaba diye Afterburner’ı kapatıp da baktım ama sonuç değişmedi. Bu kart neden kafasına göre fan açıyor? Fan açması için belli bir sıcaklık değeri yok mu bunun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben sürücüden ayarlıyorum her seferinde kafasına göre fan ayarlıyor. Afterburner kullanmak istemiyorum problem çıkarıyor. Ancak AMD şu saçmalıkları düzeltmemekte ısrar ediyor. Fan hızı %50 yi aşmasın istiyorum kafasına göre uçuyor.

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Kartınız nedir hocam? Sizde de mi benzer durum var?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rx 6600

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.