Şimdi Ara

Asus DSL-N16 Modemde 40 Mhz bantını kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.Başlıkta belirttiğim modemi kullanmaktayım. Modemin bulunduğu konum ile bilgisayar arasında köşeli duvar var. Kanal 13 ve Bant genişliği 20/40 Mhz ayarlandığında gelen 32 mbit interneti tamamen alabiliyorum. Fakat belli süre sonra 28 Mbit e kadar düşüyor. Buda download hızı etkiliyor. Sinyali güçlü olan Huawei marka üst kat komşumun modemi var.Diğer çevredeki modem sinyalleri zayıf. Şimdi 13. kanalda en iyi sinyali alıyorum ve çevrede o kanalı kullanan benden başka kimse yok Bant genişliğini 40 Mhz yaparak 300 Mbit hızı açsam diğer modemlerle çakışma ve bağlantı kopma sorunu yaşar mıyım. ?



  • 40Mhz kullanırsan diğer sinyallerle çakışmaman imkansız. Inssider programını veya Android cihazın varsa WiFi Analizer uygulamasını kullanarak çevrende en az kullanılan kanalı görebilirsin. Kaldı ki hızın zaten 32mbit. 20Mhz ile hem bu hızı görürsün hem çakışma olmayan bir sinyalin olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HajHaj

    40Mhz kullanırsan diğer sinyallerle çakışmaman imkansız. Inssider programını veya Android cihazın varsa WiFi Analizer uygulamasını kullanarak çevrende en az kullanılan kanalı görebilirsin. Kaldı ki hızın zaten 32mbit. 20Mhz ile hem bu hızı görürsün hem çakışma olmayan bir sinyalin olur.

    Hocam 20/40 Mhz ayarını 20 yaptım kanalda 13 şuan bulunduğum konumdan 32mbit dosya indirebiliyorum. Farklı bir cihaz bağlantısı olunca bu hızda download yapamıyorum veya bilgisayarı hareket ettirince bağlantı hızım düşüyor.
  • Kanal 13 her cihaz tarafından desteklenmiyor benim bildiğim. 2.4Ghz'de önerilen kanallar 1, 6 ve 11'dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım her cihazda destekliyor bu yüzden sorun yok en iyi bağlantıyı onunla alıyorum.
  • Eve geldim dünden beri modem açık yine 25 Mbitte dosya indiriyor Wifi'de veri kaybı oluyor. Bir kaç gün böyle deneyeceğim herhangi bir çakışma ve kopma olmazsa devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.